Cifra de afaceri de peste 3 milioane euro pentru Fleet Management Services

Fleet Management Services (FMS), unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii de management de flote auto si leasing operational din Romania, a inregistrat in anul 2012 o cifra de afaceri de 3,3 milioane euro, in crestere cu 22% fata de cea raportata in 2011.

Fleet Management Services, primul prestator profesionist de leasing operational si administrare de flote auto din Romania cu sistem de management al calitatii certificat ISO 9001:2008, a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 3,3 milioane euro, mai mare cu 22% fata de cea din anul precedent, care s-a ridicat la 2,7 milioane euro.

Evolutia s-a  datorat cresterii numarului de masini administrate, care s-a ridicat la 2660 de autovehicule, din care 2150 in sistem de management de flota si 510 in leasing operational. Pentru 2013, compania isi propune o crestere cu circa 15% – 20% a flotei administrate.

“Rezultatele pozitive cu care am finalizat anul 2012 reflecta angajamentul constant al echipei FMS pentru a livra clientilor sai solutii personalizate eficiente si servicii de inalta calitate. Strategia FMS pentru anul 2013 presupune un pachet de actiuni menite sa continue dezvoltarea profitabila a companiei, cu clienti fidelizati in baza celui mai competitiv raport calitate – pret de pe piata serviciilor de leasing operational si management de flote auto. Suntem increzatori ca aceasta strategie va avea impact si la nivelul cifrei de afaceri, pentru care ne propunem o crestere de minim 15%, cu ambitia sa realizam 20%”, a declarat Daniel Ivan, Director Executiv al Fleet Management Services.

La sfarsitul anului 2012, FMS detinea o cota de 6% din piata de management de flote si leasing operational din Romania si estimeaza o usoara crestere a cotei de piata in cursul acestui an, in conditiile realizarii obiectivelor de buget stabilite pentru 2013.

FMS s-a impus pe piata locala de management integral de flote auto si leasing operational prin servicii profesioniste si produse flexibile adaptate nevoilor fiecarui client, in paralel cu un control eficient al costurilor. Compania, care detine un portofoliul de clienti ce include lideri locali si internationali din domenii precum energie, bunuri de larg consum, agribusiness, logistica si curierat, industria auto, industria de echipamente electrice, telecomunicatii, retail, distributie, servicii corporate, etc., se diferentiaza prin faptul ca este singurul operator independent de management de flote si leasing operational, nefiind afiliat in nici un fel vreunui grup financiar-bancar sau vreunui producator/comerciant de autovehicule.

Adaugati comentariu