Cinci fotbaliști internaționali de top devin ambasadorii Hyundai pentru UEFA EURO 2012

Iker Casillas, Lukas Podolski, Giuseppe Rossi, Karim Benzema și Daniel Sturridge formează Echipa Hyundai

Hyundai Motor Company, partener oficial al UEFA EURO 2012 TM, a anuntat o noua initiativa pentru turneul acestui an: Echipa Hyundai. Alcatuita din cinci vedete ale fotbalului european, Echipa Hyundai va actiona ca ambasador al marcii Hyundai in activitatile sale de comunicare cu ocazia EURO 2012.

Iker Casillas (Spania), Lukas Podolski (Germania), Giuseppe Rossi (Italia), Karim Benzema (Franta) si Daniel Sturridge (Anglia) vor actiona in calitate de reprezentanti Hyundai intr-o serie de activitati de marketing, campanii si promotii ale marcii dedicate UEFA EURO 2012TM.

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europe a declarat: “Cei cinci jucatori vor activa ca rivali pe durata competitiei sportive, insa vor fi uniti de pasiunea lor pentru fotbal. Este o mare placere sa ii reunim in cadrul Echipei Hyundai. Determinarea si talentul ii recomanda pe teren, fiecare membru avand potentialul de a schimba cursul jocului in favoarea echipei din care face parte in competitie.”

Echipa Hyundai va reprezenta o sursa constanta de dinamism si pasiune pentru fanii fotbalului. Fiecare membru al Echipei Hyundai a ajuns in varful clasamentelor sportive prin determinare si evolutie continua, asemenea progresului inregistrat de catre Hyundai pe piata europeana.

Impreuna cu anuntul Echipei Hyundai, compania lanseaza si o actiune caritabila, prin care va sustine tinerele sperante ale fotbalului mondial.

Admiratorii fotbalului si fanii Hyundai sunt invitati sa participe la actiunea umanitara, in spiritul jocului: cu deschidere si implicare.

Accesand o aplicatie dedicata actiunii, disponibila pe platforma globala Facebook Hyundai,  HYPERLINK „http://www.facebook.com/Hyundaiworldwide” www.facebook.com/Hyundaiworldwide, fanii pot vota membrul Echipei Hyundai favorit. Pentru fiecare vot, Hyundai va dona cate 1 euro, cu obiectivul de a atinge suma de 250.000 euro.

Detalii suplimentare despre activitatile Hyundai pe aceasta tema urmeaza a fi comunicate in cursul campionatului Euro 2012.

Hyundai Motor Company este partener oficial UEFA incepand din anul 2000, punand la dispozitia organizatorilor peste 350 autovehicule destinate transportului VIP, echipelor si oficialilor UEFA.

Adaugati comentariu