Cine este noul șef de la Porsche România?

Elmar Geisler

Porsche România are un șef nou. Este vorba despre un austriac care lucrează pentru Porsche Holding încă de când avea 19 ani. Elmar Geisler va coordona soarta companiei alături de Brent Valmar.

Austriacul Elmar Geisler este noul director general Porsche România. El îi ia locul lui Kurt Leitner, care a fost în funcție pentru o perioadă de patru ani, înainte de a fi numit director general Volkswagen Group Singapore, pentru a coordona operațiunile din Singapore, Malaezia și Brunei.

Geisler a fost director general Porsche Holding în Serbia, Muntenegru, Albania, Kosovo și Macedonia.

Elmar Geisler si Brent Valmar

„România este una dintre cele mai importante piețe din această regiune, cu un mare potențial de creștere, în special, pe segmentul de mobilitate electrică. Avem în față o perioadă de  transformări majore pentru întreaga industrie auto, iar în rolul de director general Porsche România, alături de domnul Brent Valmar, ne vom concentra asupra ofensivei electrice, dar și asupra dezvoltării rețelei distribuitorilor și a îmbunătățirii serviciilor oferite clienților”, sunt planurile lui Elmar Geisler.

Ce șefă frumoasă are Mercedes! Ea conduce departamentul de marketing al companiei

„Sunt convins că experiența și calificarea sa vor contribui la  consolidarea poziției de lider a Porsche România în rândul importatorilor auto. Ne dorim să participăm la transformarea parcului auto local prin promovarea celor mai avansate tehnologii, cu impact nul asupra mediului înconjurător”, spune Brent Valmar, director general Porsche România.

Elmar Geisler se află în companie încă de când era pe băncile facultății. Acesta a ajuns în departamentul de marketing al brand-ului Audi în anul 2000. Trei ani mai târziu, a fost numit director general Stoddard Imported Cars din Statele Unite. A revenit în Europa în 2005, pentru a ocupa poziția de director regional Porsche Inter Auto, înainte de a ajunge director general al filialelor Porsche Holding din Macedonia, Kosovo, Albania, Serbia și Muntenegru.

Adaugati comentariu