Circ în trafic – Cu ce mașină s-a dus Liviu Dragnea la penitenciarul Rahova?

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea s-a jucat de-a urmărirea cu presa prin București, punând în scenă o urmărire ca în filme. Mai multe mașini cu geamuri fumurii au părăsit garajul subteran al blocului în care locuiește liderul PSD, iar jurnaliștii le-au urmărit prin trafic.

La două ore de la aflarea sentinței, o Skoda Superb a ieșit din garajul subteran al blocului din cartierul Domenii, sector 1, în jurul orei 16:15, și a început să facă turul Bucureștiului. Limuzina a mers spre Piața Victoriei, a ajuns apoi în Calea Dorobanților, unde câțiva trecători au dat cu pumnii și picioarele în mașina în care au presupus că se află liderul PSD.

Dragnea 2
Sursă: Digi24

Șoferul de Skoda a încercat să scape de mașinile în care se aflau echipele de filmare ale televiziunilor și chiar a întors de două ori lângă un refugiu de tramvai, nu departe de Parcul Cișmigiu, s-a îndreptat din nou spre Piața Victoriei și a ajuns ulterior aproape de Palatul Parlamentului.

Această mașină însă, s-a dovedit a fi doar o diversiune.

Patruzeci de minute mai târziu, o Dacia Duster de culoare neagră, care aparține Poliției, a ieșit din garajul blocului din strada Alexandru Constantinescu. Prin geamurile fumurii, un fotogaf a obținut instantaneul mult-așteptat: Liviu Dragnea se afla pe bancheta din spate, însoțit de un reprezentant al Poliției.

Liviu Dragnea
Foto: Alex Costache/Facebook

SUV-ul negru a ajuns, în jurul orei 17:20, la penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea va rămâne în arest. Acesta va petrece trei săptămâni în carantină: va fi supus unor evaluări medicale și psihologice, înainte de a ajunge în celula în care va petrece următorii trei ani și jumătate.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Sentința este definitivă. Patru dintre cei cinci membri ai completului de judecată au votat pentru a-l trimite pe Dragnea după gratii.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top