Citroen C-Elysee facelift: Rival întinerit pentru Logan

citroen-c-elysee

Citroen C-Elysee, concurentul francez al Daciei Logan, a primit un update tehnic și stilistic, același tratament de care a beneficiat și modelul de la Mioveni.

Grila frontală, farurile și bara de protecție față au fost redesenate, pentru a-i imprima sedanului Citroen un aer modern. Prizele de aer inferioare integrează acum un set de lumini de zi cu tehnologie LED, în timp ce paleta de culori exterioare a fost extinsă cu două nuanțe, Lazuli Blue și Aluminium Grey. Opțional se pot specifica jante din aliaj San Diego, de 16 inch.

La interior, schimbările sunt chiar mai profunde. Citroen C-Elysee poate fi, în sfârșit, echipat cu un sistem multimedia modern, Citroen Connect Nav cu touchscreen color de 7 inch, navigație și funcții de screen mirroring, respectiv integrare Android Auto și Google CarPlay. Noi materiale, de calitate superioară, și-au făcut de asemenea apariția la nivelul planșei de bord și a consolei centrale. Volumul portbagajului a rămas neschimbat: 506 litri.

Gama de motorizări rămâne neschimbată, cu două versiuni aspirate pe benzină (1.2 PureTech cu trei cilindri și 82 CP, 1.6 VTi cu patru cilindri și 115 CP) și două diesel (1.6 BlueHDi cu 92 și 100 CP). O cutie automată cu șase trepte este oferită opțional pentru modelele 1.6 VTi.

Pentru piața europeană, producția sedanului Citroen va fi asigurată în continuare de uzina spaniolă de la Vigo, din 2012 până în prezent fiind comercializate peste 400.000 exemplare C-Elysee.

citroen-c-elysee (9)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top