Citroen C3 Aircross facelift: design nou pentru crossoverul de clasă mică

citroen-c3-aircross-facelift-autoexpert

Citroen C3 Aircross a primit un facelift optic important la jumătatea perioade comerciale: parte frontală redesenată și aspect robust.

Modelul crossover Citroen C3 Aircross are acum un look nou. Faceliftul a schimbat partea frontală a modelului din Franța pentru a îl face mai atrăgător într-un segment unde concurează cu modele ca Nissan Juke sau Ford Puma.

Citroen C3 Aircross facelift – design nou

Grila Citroen este acum intregrată artistic în designul părții frontale, modelul fiind inspirat de conceptul Cxperience din 2016.

citroen-c3-aircross-facelift-autoexpert

De asemenea, este posibil un nivel mai mare de customizare: 70 de combinații de culori pentru caroserie datorită celor șapte nuanțe, patru pachete de culori pentru inserții, capacele oglinzilor și culoarea plafonului.

citroen-c3-aircross-facelift-autoexpert

La interior se poate alege dintre trei ambianțe diferite, iar modelul este acum oferit cu scaunele Advanced Comfort, oferite inițial doar pentru modelul mai mare C5 Aircross. Echipările de top folosesc un display central mai mare de 9 inchi compatibil cu Apple Car Play și Android Auto.

citroen-c3-aircross-facelift-autoexpert

Nu există modificări în gama de motorizări oferită pentru Citroen C3 Aircross. Sunt disponibile propulsoarele pe benzină 1.2 PureTech de 110 sau 130 CP sau diesel BlueHDI de 110 sau 120 CP.

De la lansarea sa din 2017, modelul Citroen C3 Aircross a fost vândut în peste 330.000 exemplare.

Test drive Citroen C3 Aircross

Via Citroen

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top