Citroen C3 facelift – modificări de design, motorizări identice

citroen-c3-facelift autoexpert.ro

Citroen a prezentat primele imagini oficiale cu noul C3 facelift. Modelul de clasă mică a primit un refresh optic, dar păstrează aceleași motorizări.

Actuala generație a modelului de clasă mică Citroen C3 a fost lansat în 2016, iar constructorul francez a decis că este timpul pentru un facelift optic. Principalele modificări se regăsesc în partea frontală, unde noua versiune a modelului C3 are blocuri optice LED cu design nou și o grilă nouă.

Din lateral, C3 facelift se remarcă prin elementele de protecție pentru portiere numite Air Bumps, ce vin acum într-o versiune nouă.

La interior au fost operate, de asemenea, o serie de modificări printre care adăugarea de scaune Advanced Comfort, preluate de la modelul C4 Cactus. Pachetul de tehnologii oferite pentru C3 facelift este complet, modelul francez având inclusiv sistem de frânare în caz de urgență și monitorizarea stării de alertă a celui de la volan.

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta rămâne neschimbată, clienții urmând să aleagă între propulsorul pe benzină de 1.2 litri cu trei cilindri de 82 sau 110 CP sau motorul diesel de 1.5 litri și 100 CP.

Citroen C3 facelift va fi disponibil începând cu luna aprilie a anului curent.

Adaugati comentariu