Citroen C3: model pentru piețele din India și America de Sud

citroen c3 india

Francezii de la Citroen au lansat un nou model hatchback de clasă mică ce poartă denumirea C3. Modelul este dedicat piețelor din India și America de Sud.

Citroen a lansat un hatchback de clasă mică dedicat special piețelor din India și America de Sud. Cu un design inspirat de noul model C4, hatchback-ul are o alură de crossover cu o gardă la sol mai mare și elemente robuste.

Citroen C3

Citroen C3 – model special pentru India și America de Sud

Citroen a dezvoltat un model special C3 pentru aceste piețe din regiuni strategice, dorind să vândă mai multe mașini pe aceste piețe, iar un model dedicat este mult mai bine adaptat cerințelor clienților.

Garda la sol a noului model Citroen C3 este de 180 mm, iar dimensiunile exterioare sunt: 3.980 mm lungime, 2.540 mm ampatament, iar portbagajul are o capacitate de 315 litri. La interior, Citroen și-a echipat noul model dedicat Indiei și Americii de Sud cu un afișaje digitale, cel central având 10 inch și compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto.

Citroen C3

Citroen nu a dat detalii despre motorizările disponibile pentru noul model C3. Modelul dedicat va debuta anul viitor în India, urmănd ca apoi să fie disponibil și pe piețele din Brazilia, Argentina, Chile, Columbia, Uruguay, și Ecuador.

Via Citroen

Adaugati comentariu