Citroën C4 Picasso devine Citroën SpaceTourer

Citroen C4 SpaceTourer

Citroën C4 Picasso își schimbă numele în Citroën SpaceTourer. Modificarea a fost anunțată cu prilejul Salonului Auto de la Geneva și vizează toate MPV-urile mărcii, astfel că Grand C4 Picasso se va numi Grand C4 Space Tourer. În plus, Citroën profită de oportunitate pentru a-și lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

‘Can’t wait for the road’, care a debutat la finalul verii 2016 cu un prim episod ce evocă vacanța de vară, urmat în ianuarie 2017 de un al doilea episod care se desfășoară pe perioada vacanței de iarnă. același format ca și episoadele precedente, ne întoarcem la aceeași familie și la peripețiile trăite pe perioada vacanței, de această dată în decorul unei vile cu piscină ce a fost închiriată împreună cu o familie prietenă.

O serie de dezamăgiri și inconveniențe -autoatribuirea celei mai frumoase camere, sărituri zgomotoase în piscină, săruturi languroase impuse în timpul excursiei cu barca, o dronă zgomotoasă care întrerupe siesta; un copil răsfățat care deranjează familia etc – fac ca familia să tragă aceeași concluzie: nimic nu ar fi mai relaxant și mai confortabil decât să-și continue călătoria la bordul modelului Citroën C4 SpaceTourer!

În asentimentul semnăturii ‘Inspired by You’ adoptată de Mărcă, acest nou spot publicitar cu atitudine proaspătă și veselă a fost difuzat în premieră la TV duminică, 1 aprilie. În următoarele săptămâni el va fi difuzat în Europa (Spania, Țările de Jos, Elveția Austria, etc.).

Videoclipul principal este completat de 4 filmulețe care compară alte situații neplăcute pe care familia le-a experimentat și soluția unică oferită de modelul C4 SpaceTourer:

•3 scaune spate independente: https://youtu.be/Q_uqLhkMZEo
•volumul portbagajului de până la 704 L: https://youtu.be/CAOOluNZlx4
•hayon hands-free: https://youtu.be/j0uJmtmWBHI
•360° Park Assist & Sistem activ de asistență la parcare: https://youtu.be/JibyV0rXUBo

 

https://www.youtube.com/watch?v=19lKl5sFodo&feature=youtu.be

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top