Citroen C5 cântă pe scena Operei Nationale Bucuresti

In premiera in Romania, un autoturism va fi folosit ca instrument muzical intr-un spectacol la Opera Nationala Bucuresti. Aceasta premiera are loc in cadrul Festivalului „Saptamana Interationala a Muzicii Noi”. Citroën continua parteneriatul si la editia din acest an, fiind masina oficiala a festivalului.

Noul Citroën C5 este „instrumentul” special in cadrul unui recital inedit care va avea loc sambata, 21 mai, in fata Operei Nationale Bucuresti. Irinel Anghel (voce) si Sorin Romanescu (instrumentare masina) vor sustine un recital la voce si motor in cadrul Festivalului Saptamana Internationala a Muzicii Noi, in fata Operei Nationale Bucuresti, printre decorurile din Nunta lui Figaro”, „Aida”, „Motanul Incaltat” si „Alba ca Zapada” . Intarea la acest spectacol este libera.

SIMN este cel mai important festival de muzica noua, iar editia a 21-a este dedicata spectacolului muzical. Anul acesta se descopera noi forme de expresie artistica, se iese din spatiul conventional al salii de concert si se patrunde intr-o lume a jocului si a basmului. Publicul este invitat de-a lungul celor 9 zile ale festivalului sa regaseasca arta si muzica contemporana in forme de expresie neconventionale, prin spectacole si reprezentatii intr-un cadru cu totul original, concertele fiind organizate pe strada, pe treptele cladirilor, in padure, pe terasa, in bucatarie, in foyer, in sala. Toate acestea respectand si sloganul marcii Citroën: „Creative Technologie”.

Spectacolele se vor desfasura la Opera Nationala Bucuresti, Radiodifuziunea Romana, Universitatea de Muzica din Bucuresti, Palatul Cantacuzino, Palatul Mogosoaia si Centrul National de Arta Tinerimea Romana.

Citroën Romania a pus la dispozitia organizatorilor Festivalului International de Muzica Contemporana 2011 modelele Citroën C5, Citroën Jumpy de persoane care vor fi folosite la transportul artistilor si al invitatilor speciali ai festivalului, dar si un Citroën Jumper care va servi la transportul in siguranta al instrumentelor utilizate.

Citroën este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare. In Romania, Citroën a sustinut Festivalul International George Enescu 2009, Festivalul de Film DaKINO, Iarmaroc Fest, Jazz in the City, Saptamana Internationala a Muzicii Noi 2009 , precum si alte manifestari culturale de exceptie.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top