Citroën C5 X Hypnos, ediție specială de peste 58.000 de euro

Citroën C5 X Hypnos AutoExpert.ro

C5 X Hypnos, noua navă-amiral a mărcii, este disponibil exclusiv ca Plug-in Hybrid 225 ë-EAT8.

Citroën C5 X Hypnos AutoExpert.ro

Exterior elegant

Noul C5 X Hypnos aduce o nouă culoare exterioară elegantă, Eclipse Blue, accentuată de elemente grafice „Infrared“. Aceasta își schimbă aspectul, fiind elegantă în lumină slabă și devenind mai dinamică atunci când lumina e mai puternică. Pentru caroserie este disponibilă și nuanța Platinum Grey.

Noul Citroën C5 X Hypnos vine cu jantele existente, din aliaj de 19 inchi Aero X, dar într-o culoare nouă, specifică, o combinație de negru onix cu efect diamantat, acoperită cu un lac închis. De asemenea, are un elegant acoperiș în două nuanțe de negru.

Interior aerisit și relaxant

Interiorul aerisit are o iluminare liniștitoare, culori distinctive și materiale calde, pentru o atmosferă relaxantă. Sentimentul de special apare de îndată ce intri în C5 X Hypnos, datorită unor caracteristici precum trapa panoramică din sticlă, sistemul HiFi de calitate și covorașele cu inscripția „Hypnos“. La senzația de bine contribuie și suspensiile active, designul scaunelor Citroën Advanced Comfort și acustica de înalt nivel, geamurile fiind izolate fonic. Sistemul audio premium și plafonul panoramic din sticlă sunt standard.

Noul C5 X Hypnos are scaune frontale încălzite, cu masaj și ventilație, precum și reglare lombară electrică. Atenția pentru detalii este demonstrată de aspectul scaunelor, care sunt tapițate cu piele perforată de culoare deschisă, cu modelul Citroën în zigzag. Cotierele sunt tapițate cu aceeași piele de culoare deschisă, pentru un aspect primitor și confortabil. Partea superioară a scaunelor și tetierelor sunt finisate cu Alcantara gri. Nu lipsesc inscripționările „Infrared“ și „Hypnos“.

Interiorul luminos pare mai cald datorită folosirii unor elemente decorative din karuun cu aspect de lemn de culoare deschisă pe panourile ușilor și pe tabloul de bord. Consola centrală are un design nou, este de un negru lucios și a fost gravată cu laser pentru a se obține striațiile bronz Xenon, o culoare nouă, pentru acest model. C5 X Hypnos are covorașe speciale, al căror contur este evidențiat de un material special, inscripționat cu numele „Hypnos“ în bronz Xenon.

Citroën C5 X Hypnos AutoExpert.ro

Propulsie hibridă plug-in

Grupul propulsor Citroën C5 X Plug-in Hybrid 225 include standard suspensie activă Advanced Comfort, cu setare „ultra-confort“, care sporește plăcerea condusului datorită controlului activ și continuu al suspensiei.

Citroën C5 X Hypnos poate fi comandat deja în unele țări din Europa. În Franța, pornește de la 58.400 de euro, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul anului 2024.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top