Citroen DS4 lansat oficial în România

CITROËN DS4, cea mai frumoasa Masina a Anului, s-a lansat si in Romania in prezenta a peste 350 de invitati speciali si vedete autohtone. Bazat pe modelul compact C4, al doilea membru al familiei DS are un pret ce porneste de la 19.890 ero cu TVA inclus.

Miercuri seara, in prezenta a peste 350 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul CITROËN DS4, model votat ca cea mai frumoasa masina a anului. La evenimentul special de lansare au fost prezente numeroase vedete autohtone: Laura Cosoi, Dana Rogoz, Razvan Simion si Dani Otil, Melania Medeleanu, Roxana Ionescu, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea Patrascu si Cabral, care a si plecat de la eveniment in noul sau DS4, fiind primul posesor din Romania.

Evenimentul de lansare a avut ca tematica conceptul campaniei publicitare a noului model: CITROËN DS4, masina celor care refuza compromisul, intr-un cuvant masina Anti « YES-Man ».

CITROËN DS4 incalca orice conventie, mai ales prin alegerile sale curajoase in termeni de stil si arhitectura, propunand un nou tip de caroserie – un coupé inaltat in 4 usi – ce se adreseaza unor clienti ce refuza compromisul, aflati in cautarea unor senzatii inedite la volan. DS4 ofera dinamismul unui coupé, prestatiile si confortul unei berline – 3 locuri in spate cu acces facil prin portierele mascate, portbagaj de mari dimensiuni – siguranta si robustetea unui SUV.

Disponibil in trei niveluri de echipare – Chic, So Chic, Sport Chic – DS4 reprezinta, indiferent de versiunea aleasa, o promisiune de coerenta intre stilul exterior, stilul interior si comportamentul rutier. CITROËN DS4 este disponibil inRomania la un pret incepand de la 19.890 Euro (TVA inclus) pentru DS4 Chic Vti 120 CP.

Noul model CITROËN DS4 poate fi descoperit week-end-ul acesta in toate showroom-urile Citroën, in cadrul evenimentului Porti Deschise.

Adaugati comentariu