Citroen DS5 și-a făcut debutul oficial în România

Citroen DS5, al treilea model al liniei DS, s-a lansat și în România, în prezența a peste 400 de invitați speciali și vedete autohtone.

In cadrul unui eveniment special, in prezenta a peste 400 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul Citroen DS5, al treilea model al liniei DS. La evenimentul special de lansare, ale carui gazde au fost Razvan Simion si Dani Otil, au fost prezente numeroase vedete autohtone: Laura Cosoi, Dana Rogoz, Madalina Draghici, Roxana Ionescu, Dana Nalbaru, Florin Groza si Mihai Sturzu de la HiQ, Andreea si Cabral Ibacka, Zoli Toth de la Sistem, Mihai Bobonete din Las Fierbinti, Roxana Vancea (Neata cu Razvan si Dani).

Cea mai recenta creatie a liniei DS, Citroen DS5 se adreseaza persoanelor dinamice, aflate in cautarea unei noi abordari, moderne, a segmentului premium si a unei combinatii inedite de creativitate si tehnologie de varf inglobate intr-un vehicul vizionar. Design-ul inteligent si deosebit al noului DS5 surprinde si atrage toate privirile, tehnologia inovatoare si performantele rutiere stimuland imaginatia si creand premizele unei experiente unice la volan.

DS5 ilustreaza perfect semnatura „Créative Technologie”, inaugurand in gama Citroen tehnologia fullhibrid diesel, Hybrid4, ce propune 200 CP, tractiune integrala si un nivel al emisiilor de CO2 de doar 99g pe km. CITROËN DS5 poate fi comandat de astazi in reteaua de dealeri Citroen din Romania, la un pret incepand de la 26.900 euro (TVA inclus), fiind disponibil in 3 niveluri de echipare – Chic, So Chic si Sport.

Adaugati comentariu