Citroen prezinta o versiune “ARTCAR” a conceptului Survolt

Dupa primele tururi de pista alaturi de pilotul Vanina Ickx pe miticul circuit de la Le Mans, Citroen Survolt, masina de curse 100% electrica, continua sa uimeasca, de data aceasta imbracand o tinuta semnata de artista Françoise Nielly.

Designerii Citroen isi gasesc o sursa de inspiratie importanta in originalitatea tablourilor artistei Françoise Nielly, mai ales in ceea ce priveste cautarea culorilor si materialelor inedite. Din intalnirea echipelor de stil Citroen cu pictorita contemporana a rezultat o noua maniera de reprezentare vizuala a intregii energii a tehnologiei Full electric .

Glamour si extravagant, Citroen Survolt intra in universul artistei Françoise Nielly si dobandeste culorile caracteristice operei acesteia. In aceasta declinare « Artcar », nuante fluorescente si contrastante se conjuga cu liniile curbe si flancurile sculptate, pentru a redefini masina de curse 100% electrica Citroen. Versiunea « ArtCar » a conceptului Citroen Survolt este expusa la C42, showroom-ul emblematic Citroen de pe Champs-Elysées, din Paris.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Fiat Topolino Castagna AutoExpert

Fiat Topolino modificat pentru sezonul estival

Carrozzeria Castagna prezintă interpretarea sa a modelului Fiat Topolino. Gioacchino Acampora a ales micuța mașină electrică pentru a crea o versiune specială

Scroll to Top