Citroen Racing Trophy la Sibiu

Vlad Cosma, Danny Ungur, Nistor Duval si Alex Filip vor lua startul la Dementor Rally Show, ultima competitie inclusa in Citroen Racing Trophy Romania in 2010.

5 piloti inscrisi in Citroen Racing Trophy. 7 raliuri din Campionatul National. 47.300 Euro premii acordate in 2010. Astfel arata, pe scurt, Citroen Racing Trophy Romania inaintea startului in Dementor Rally Show, o competitie similara cu celebra „Cursa Campionilor”, programata in perioada 5 – 6 noiembrie pe circuitul de rally cross de la Sibiu. 

„Citroen a avut un sezon fantastic in Campionatul Mondial de Raliuri unde a castigat, pentru a sasea oara, titlul mondial la constructori, iar Sebastien Loeb a intrat in istorie dupa ce a devenit pentru a saptea oara campion mondial. In Romania acesta a fost primul sezon complet in Citroen Racing Trophy si, cu siguranta, vom continua cu acest proiect si in 2011. De asemenea, pastrand traditia la nivel mondial a Marcii, Citroen va sustine in continuare, prin diverse proiecte, sporturile cu motor din Romania”, a spus Didier Gerard, directorul Citroen Romania.

Dupa ce a obtinut prima victorie din cariera la grupa A cu un Citroen C2 R2 Max, Vlad Cosma spera sa termine sezonul 2010 cu o victorie pe circuitul de rally cross de la Sibiu. „Dementor Rally Show este finalul de gala pentru un sezon superb. Vreau sa arat la Sibiu de ce sunt cel mai bun pilot din Citroen Racing Trophy, vreau sa fac spectacol si vreau sa merg tare”, a spus Vlad Cosma, inaintea ultimului eveniment din Citroen Racing Trophy Romania in 2010.

Danny Ungur, locul doi in Citroen Racing Trophy Romania la finalul acestui sezon din Campionatul National de Raliuri, are de aparat titlul castigat anul trecut la Sibiu Rally Show. „Intodeauna merg cu placere la Sibiu, mai ales la rally show, dupa un an competitional solicitant. Este o ocazie excelenta de a ne intilni inca o data cu fanii, colegii din campionat si alti invitati de marca. Voi concura cu un Citroen C2 R2 Max la grupa A si voi face tot posibilul sa-mi apar pozitia castigata anul trecut”, a spus Danny Ungur. 

Dupa absenta din Raliul Iasului, Nistor Duval vrea sa termine acest sezon in forta si si-a anuntat si el prezenta la Dementor Rally Show. „Nu am avut cel mai bun sezon din cariera anul acesta, dar vreau sa termin cu un rezultat bun. Imi place foarte mult traseul de la Sibiu si sunt sigur ca pot termina pe podium, la grupa A, ultimul eveniment inclus in calendarul Citroen Racing Trophy Romania”, a spus Nistor Duval.

Tot la Sibiu va reveni, la volanul unui Citroen C2 R2 Max, si Alex Filip. Absent din Campionatul National de Raliuri, dupa incidentul de la Sibiu, Alex Filip are ca obiectiv o clasare pe podium la show-ul de final de sezon. „ Este ultima oportunitate din acest an de a evolua, sub privirile a catorva mii de spectatori, la volanul unei masini de curse si chiar daca va fi vorba doar de un meci amical sunt sigur ca toata lumea va face spectacol. Dupa ce anul trecut am terminat pe 3 la Sibiu Rally Show, acum imi doresc sa mai urc cel putin cu o treapta pe podium”, a spus si Alex Filip.

Dementor Rally Show se va desfasura in perioada 5 – 6 noiembrie pe circuitul de rally cross de la Sibiu. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top