Citroën România este partener oficial al Raliului Sibiului

Citroën România continuă și în 2012 parteneriatul cu Raliul Sibiului, etapă care anul acesta a fost înclusă în calendarul Intercontinental Rally Challenge. Acesta este al cincilea an consecutiv în care Citroën furnizează mașina oficialilor la Raliul Sibiului.

Citroën Romania sustine echipa de organizare a Raliului Sibiului, punandu-i la dispozitie o flota de masini ce include modelele Citroën C3, Citroën C4, Citroën Berlingo Multispace, Citroën Jumpy, dar si toate modelele din gama DS: DS3, DS4 si DS5. In plus, in parcul de service, amplasat in Piata Mare a orasului Sibiu vor fi expuse toate cele trei modele din gama DS.

Toti spectatorii prezenti la Raliul Sibiului 2012 vor putea castiga pe loc peste 500 de premii speciale constand in obiecte promotionale Citroën. Concursul se va derula exclusiv pe pagina de Facebook „http://www.facebook.com/citroenromania” unde toti spectatori sunt invitati sa posteze pe wall, in perioada 18 – 21 iulie o poza cu modelele din gama DS expuse in parcul de service sau o poza cu echipajele si masinile Citroën implicate in Raliul Sibiului. Marele premiu va fi un weekend spectaculos la un raliu alaturi de echipa Citroën.

Dupa ce anul trecut Simone Campedeli, pe un Citroën DS3 R3, s-a impus in clasamentul automobilelor cu tractiune pe doua roti, anul acesta vor fi trei piloti cu un astfel de model la start: britanicul Harry Hunt, liderul din 2WD Cup in IRC, italianul Davide Catania si Sebastian Barbu, care este primul pilot roman care concureaza pe un astfel de model. Pe lista de start se vor afla si Vlad Cosma, cel mai bun pilot Citroën din Romania, Adrian Dragan si Bako Laszlo, piloti care concureaza si pentru premiile oferite in cadrul proiectului european Citroën Racing Trophy.

Raliul Sibiului, etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, se desfasoara in perioada 19 – 21 iulie.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top