Citylink este cel mai nou serviciu de car-sharing din București

Bucureștiul are un nou serviciu de car-sharing numit Citylink cu o flotă formată din modele hibrid Toyota Yaris și Toyota Corolla.

Citylink și-a început activitatea de car-sharing în București din luna ianuarie cu o flotă de 150 de automobile hibrid Toyota Yaris și Toyota Corolla. Toate cele 150 de mașini sunt fabricate în 2019, au transmisie automată și sistem de propulsie hibrid.

Citylink practică tarife ce variază între 0.6 lei pe minut și 0.8 lei pe kilometru pentru Yaris și 0.99 lei pe kilometru pentru Corolla. Tariful minim de utilizare este de 10 lei, iar automobilele din flota Citylink pot fi închiriate și pentru 24 de ore pentru 140 lei (Toyota Yaris) sau 170 lei (Toyota Corolla).

Dacă mașina are nevoie de carburant, utilizatorul poate alimenta cu carburant Efix 95 la orice stație Rompetrol fără a fi nevoie să achite contravaloarea carburantului.

Pentru a utiliza noul serviciu de car-share este nevoie de o aplicație pentru telefonul mobil. Citylink se alătură celorlalte servicii de car-sharing din București: GetPony, BCR eGo și Spark.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top