Clasa SUV Coupe – Stilate

Echivalentul limuzinelor de lux în segmentul SUV, clasa SUV-urilor de lux este restrânsă și exclusivistă.
Mai scumpe și mai dinamice decât SUV-urile din care derivă, SUV-urile coupe sunt noua tendință.

 

Alegerea noastră: Mercedes GLC Coupe

Mercedes a învăț2at din experiența BMW și GLC Coupe este mai spațios în spate datorită acoperișului care nu coboară atât de abrupt spre spate, astfel că pasagerii din spate nu au constrângeri de spațiu. GLC Coupe este mai incisiv decât GLC datorită unei direcții cu raport de demultiplicare mai scurt. Pe lângă
suspensia standard, normală sau sport, se oferă o suspensie adaptivă sau una pneumatică adaptivă care oferă un confort suprem.

Recomandarea noastră: GLC 250 d Coupe cu 204 CP Putere: 170-367 CP Preț: de la 49.200 euro

Competitorii din acest segment

BMW X4

Frățiorul lui X6 oferă o gamă extrem de largă de motorizări și de echipări, acoperind un spectru mai larg decât Macan sau GLC Coupe. Ca orice SUV BMW, este sportiv și incitant la condus. Nu oferă aceeași ambianță ultraluxoasă de la Macan, dar prețurile sunt atractive pentru un SUV coupe premium.

Recomandarea noastră: X4 xDrive 35d sau X4 M40i pentru sportivi. Putere: 184-360 CP Preț: de la 47.100 euro

BMW X6

Inventatorul SUV-urilor coupe continuă să fie o mașină foarte dinamică cu motoare foarte potente și extrem de eficiente atât pe hârtie cât și în viața reală. Deși la a doua generație BMW a operat optimizări ale spațiului interior, acesta este în continuare doar mediu în spate, iar volumul portbagajului este mai mic decât la unii rivali.

Recomandarea noastră: X6 xDrive 40d Putere: 258-575 CP Preț: de la 68.940 euro

MERCEDES GLE COUPE

Construit pe baza lui GLE, este mai confortabil și mai practic decât X6, oferind mai mult loc în spate și un portbagaj mai mare. Este foarte luxos și bine echipat standard, dar nu este la fel de incisiv și agil ca și X6.

Recomandarea noastră: GLE 350 d 4Matic Coupe Putere: 258-585 CP Preț: de la 68.100 euro

RANGE ROVER EVOQUE COUPE

Sub platforma vechiului Land Rover Freelander se ascunde un SUV coupe cu un design care îți taie respirația, unic în clasa compactă. Este luxos și bine echipat, dar la condus se simte masa destul de mare.

Recomandarea noastră: Evoque Coupe TD4 180 CP Putere: 15-240 CP Preț: de la 36.792 euro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top