Clienții Porsche pot vedea imagini cu propriul automobil aflat în producție prin aplicația My Porsche

My Porsche

Clienții Porsche pot să își vadă propriul automobil în timp ce acesta se produce pe liniille de asamblare din Zuffenhausen printr-o nouă funcție din aplicația My Porsche. 

Platforma on-line ”My Porsche” a devenit acum și mai atractivă, producătorul adăugând recent aici noua funcție ”Din culise” (Behind the Scenes). Aceasta le oferă clienților imagini exclusive din procesul de producție al fabricii de automobile sport din Zuffenhausen, ei putând acum urmări pas cu pas cum este construit automobilul lor.

Aplicația funcționează pentru cele două modele sport Porsche 911 și 718 Boxster și Cayman care sunt produse la uzina din Zuffenhausen. În acest sens, Porsche a instalat camere la stațiile de lucru respective și le-a conectat la softul de producție. În curând vor fi adăugate încă două camere suplimentare.

”My Porsche” este portalul centralizat pentru clienți similar de exemplu lui Mercedes Me, ce aduce laolaltă toate ofertele și serviciile disponibile pentru diferitele automobile ale mărcii.

My Porsche

”Noul nostru proiect pe care l-am denumit ”Din culise” dă viață producției și din perspectiva clienților,” explică Christian Friedl, Directorul fabricii Porsche din Zuffenhausen. ”Zi de zi producem automobile sport fascinante personalizate la fabrica noastră principală. Motivația noastră provine de la clienții noștri din întreaga lume. Factorul nostru de succes sunt angajații noștri, care transpun visurile clienților noștri în realitate, cu pasiune și perfecțiune. Oferind aceste imagini din spatele scenei, ne asumăm anumite obligații, dar creăm și o nouă sursă de motivație.”

”Porsche crede în asigurarea unor experiențe profund personalizate, încă din prima clipă, iar acum am inclus și perioada în care clienții își așteaptă automobilul,” detaliază Robert Ader, Vicepreședintele Porsche, responsabil pentru Relațiile cu clienții. ”Clienții noștri pot acum vedea în direct cum este construită mașina lor personală, pe care au configurat-o exact așa cum și-au imaginat-o, ceea ce le amplifică și mai mult bucuria anticipativă. Într-o primă etapă vom lansa această ofertă pe șase piețe și vom extinde apoi treptat serviciul și în alte țări.”

Aplicația va fi disponibilă pentru început clienților de automobile noi din SUA, Germania, Marea Britanie, Canada, Elveția și Spania. În lunile următoare vor fi adăugate și alte piețe naționale. Alături de fotografii din producție, ”My Porsche” le oferă clienților și informații suplimentare exclusive despre automobilul lor. Portalul este disponibil, de asemenea, sub formă de aplicație.

Citește testul cu Porsche 718 Cayman 

 

Adaugati comentariu