Club Chevrolet România a format sigla Chevrolet

Sâmbătă, 20 noiembrie, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au întâlnit în parcul Carol din Bucureşti de unde au pornit în coloană către parcarea complexului comercial City Mall. Aici aveau să pună în practică un proiect special, într-o atmosferă veselă şi plină de entuziasm.

Evenimentul a reunit participanţi din mai multe oraşe: Bucureşti, Braşov,  Brăila, Câmpina, Constanţa şi Petroşani. După mult aşteptatul moment al formării siglei Chevrolet, membrii clubului şi maşinile lor au participat la câteva concursuri de îndemânare.

Răzvan Motoca, administratorul Clubului Chevrolet şi cel care a organizat evenimentul,  a declarat: „Este un eveniment unic şi sunt bucuros că membrii clubului au fost atât de entuziaşti să participe la formarea siglei Chevrolet. Suntem un club relativ tânăr, dar în continuă creştere şi cel  mai important: suntem o echipă unită şi facem totul cu pasiune.”

Chevrolet România a salutat iniţiativa deosebită a membrilor clubului. Cătălin Manta, Country Manager Chevrolet România, a declarat: “Ne bucură nespus de mult iniţiativa membrillor Clubului Chevrolet şi pasiunea cu care aceştia şi-au prezentat maşinile la acest eveniment. Faptul că acest club este în continuă creştere este un lucru care demonstreză că noile modele Chevrolet atrag din ce în ce mai mulţi fani. Dedicarea acestora pentru marca Chevrolet nu poate decât să ne onoreze”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top