Club Logan trage linie

Așa cum îi sta bine oricărei organizații, mai ales unui club de entuziaști, la finalul anului se trage linie și se face bilanțul. Dar dacă vorbim de un club auto, de un club de pasionați, întâlnirea capătă un aer amical, unde mai presus de orice, la loc de cinste stă relația de prietenie dintre membri. Faceți cunoștință cu membrii Clubului Logan București.

„Reuniuni de genul acesta au fost organizate de noi in fiecare an. Anul acesta am profitat si de lansarea noului restaurant Helin, gazda noastra. Practic, premiem toti membrii care s-au implicat activ in Campaniile organizate de catre Logan Club Bucuresti sau la care pur si simplu LCB este invitat. In momentul de fata ne “laudam”, in primul rand, cu faptul ca suntem o echipa unita. 

Cateva din rezultatele din anul acesta sunt: cele doua campanii de ajutorare a unei case de copii (primavara si toamna), implicarea clubului in campania umanitara ‚Atinge o stea’, premii la Regionala de la Brasov, una din masini a participat la Show 4 tuning la Romexpo, Cupa VSS de la Arad (unde Loganul B 48 CUP a luat locul 6 la Grupa 2) si multe premii la Regionala de la Arges sau la ExtremeWheels de la Afi Palace Cotroceni.

Anul viitor pregatim un eveniment maret pentru Club. Cu siguranta vom fi la inaltime!”, spune Liviu Marculescu, organizatorul Logan Club Bucuresti.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top