CNIA și CNSS revin la Râmnicu Vâlcea pentru a doua oară anul acesta în etepa 6

Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021

Campionatul Național de Îndemânare Auto și Campionatul Național de Super Slalom revin la Râmnicu Vâlcea pentru  penultima etapă, Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2. Aceasta este etapa cu numărul șase.

CNIA și CNSS revin la Râmnicu Vâlcea, pentru a doua oară în acest an, cu penultima etapă a celor două campionate, cel de Îndemanare Auto și cel de Super Slalom.

Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021
Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021

GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, alături de gazda evenimentului, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea, vor organiza în perioada 4-5 septembrie Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2, etapă foarte importantă în stabilirea clasamentului anual al CNIA și CNSS.

Vlad Soare domină în Clasamentul Open CNSS

Lupta în Clasamentul Open al CNSS, deși pare dominată de bucureșteanul Vlad Soare cu Toyota MR2,  în ultimele etape au obținut același loc 1 și bucureștenii: Dorin Șerban cu Audi TT și Filip Mateescu cu Opel Tigra. Așadar, lupta continuă, surpizele pot apărea, Filip Mateescu fiind un exemplu, un junior care la numai 15 ani a reușit la etapa trecută să obțină cel mai bun timp al zilei.

Frații Oancea domină CNIA

În clasamentul Open al CNIA, în continuare primele două locuri sunt dominate de frații Oancea din Galați, George-Traian cu Suzuki Swift Sport și Cristian-Ioan cu Citroen C2 VTS, dar giurgiuveanul Răzvan Despa cu Honda Civic 1.5, are încă un cuvânt de spus în clasamentu Open al etapei de la City Râmnicu Vâlcea.

Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021
Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021

O altă surpriză, și totodată amenințare, pentru această etapă o reprezintă bucureșteanul Bogdan Sălcudean cu Citroen C2 VTS, juniorul de numai 12 ani, cel care a obținut locul doi în clasamentul Open al etapei precedente, la mai puțin de două zecimi de secundă de primul clasat.

Juniorii au un rol important

În continuare lupta pentru cele mai bune locuri pe podium în cadrul grupelor, claselor și echipelor CNIA și CNSS vor da farmec acestei întreceri automobilistice, juniorii având un rol important, fiind o amenințare crescută în ierarhia clasamentului Open.

Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021
Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2, un nou spectacol al celor mai buni piloți  ai celor două Campionate-Îndemânare Auto și Super Slalom.

Program Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2,

Evenimentul se va desfășura în zona dintre Shopping City Râmnicu Vâlcea și râul Olt, pe parcursul a două zile, astfel:

– sâmătă 4 septembrie, între orele 14:00-20:00, antrenamente;

– duminică 5 septembrie: – 10:30, startul în manșa de antrenament

– 12:45, startul în manșa nr. 1 de concurs

– 15:00, startul în manșa nr. 2 de concurs

– 18:50, festivitatea de premiere

Evenimentul va fi comentat de Andrei Mangalia, în ziua de duminică, începând cu ora 10:30, și poate fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.

O nouă etapă de succes – Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2021

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor.

Mai multe informații precum și clasamente complete găsiți pe:

www.gtautoclub.ro

Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021
Etapa 6 CNIA/ CNSS 2021

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top