CNVC Dunlop 2012 – Record de participare la Raşnov

Cel mai mare număr de participanţi la o etapă de viteză în coastă din România va lua startul sâmbătă pe traseul de la Râşnov.

99 de concureţi vor lua startul sâmbătă în a doua etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012. Printre participanţi se numără şi campionul naţional en titre de raliuri, Valentin Porcişteanu.

Weekendul 16-17 iunie 2012, rezervat în calendarul competiţional al FRAS celei de-a doua duble a CNVC Dunlop 2012, se anunţă unul incendiar pe traseul de viteză în coastă de pe Valea Cetăţii Râşnov. Organizatorii competiţiei au anunţat un număr record de participanţi pentru etapa de sâmbătă, ce va conta ca a doua etapă în campionat, după anularea etapei de sâmbătă de la Teliu, şi se aşteaptă la un număr cel puţin la fel de mare de înscrişi şi pentru etapa de duminică.

După un debut stângaci, întrerupt frecvent de o vreme caprisoasă cu ploi puternice şi de incidente consistente şi imprevizibile, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012 se anunţă deja ca unul foarte disputat, jocurile pe clase fiind dejucate odată cu participarea unor nume importante ale automobilismului românesc în etapele râşnovene de viteză în coastă.

La rândul său, Lucien Hora, motivat de anularea primei etape a campionatului, va pune din nou la bătaie performanţa monopostului Lola pentru o nouă victorie în actualul sezon de coastă. Ieşirea în decor a pilotului bucureştean Daniel Onoriu în etapa de duminică a Trofeului Teliu a pus sub semnul întrebării prezenţa acestuia la startul etapelor de la Râşnov, dar prezenţa sa printre primii pe lista de înscrişi a alungat orice îndoială, competiţia devenind cu atît mai intensă cu cât şi motivaţia pilotului bucureştean este mai mare. De la start nu vor lipsi nici forţa roşie, Paul Andronic, şi nici Cătălin Cismaru.

Trofeul Râşnov contează ca a doua dublă a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă DUNLOP 2012 şi grupează etapele a doua şi a treia din campionat. Următoare dublă de viteză în coastă se va desfăşura la Reşita, pe Valea Domanului, în perioada 29 iunie – 1 iulie.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top