CNVC Dunlop: Cupa Reșița 2012

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop revine pe spectaculosul traseu din Valea Domanului, în 29 iunie și 1 iulie 2012, cu ocazia competiției devenită deja de tradiție, Cupa Reșița.

Din pasiune pentru sportul cu motor, din respect pentru tradiție și cu viziunea de a înscrie competiţia în circuitul internaţional, ACM Sport are onoarea de a organiza    Cupa Reșița 2012 – Etapele V şi VI ale CNVC Dunlop 2012, eveniment derulat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul ANST.

Dedicată împlinirii a 140 de ani de la fabricarea primei locomotive românești la Reșița și a 40 de ani de la inaugurarea Muzeului de Locomotive cu Abur Reșița, Cupa Reșița 2012 este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Reşiţa şi inclusă în amplul program al „Zilelor Reşiţei“, ocazionate de prăznuirea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, patronii spirituali ai municipiului de pe Bârzava.

Motive suficiente pentru ca pilotul ACM Sport Lucien Hora, Campion Naţional Absolut în 2010 şi 2011 – lider al Clasamentului Open în 2012, să îşi dorească să obţină și acasă victoria, pe care să o dedice concitadinilor săi.

Etapele V şi VI ale CNVC Dunlop 2012 se vor desfăşura vineri – 29 iunie şi duminică – 1 iulie 2012. Traseul – aflat pe DN58, pe sectorul cuprins între km 43 şi km 51, cu o lungime de 4,820 km şi o rampă maximă de 21,5% – este considerat de către piloţi a fi unul dintre cele mai spectaculoase din ţară.

Vă aşteptăm la Cupa Reșița 2012, la poalele Munţilor Semenic, locul în care tradiţia tehnică şi industrială se contopeşte armonios cu frumuseţea Banatului Montan şi pasiunea reşiţenilor pentru sportul cu motor.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top