CNVCD continuă la sfârșitul săptămânii – Cupa Reșița Reductoare 2013

Din pasiune pentru sportul cu motor, din respect pentru tradiție și cu viziunea de a înscrie numele Reşiţei în circuitul automobilistic internaţional, ACM Sport are onoarea de a readuce Campionatul Național de Viteză în Coastă – DUNLOP în Valea Domanului, în 06 – 07 iulie 2013.

CUPA REŞIŢA REDUCTOARE 2013 este consacrată împlinirii a 140 de ani de la periplul Locomotivei HUNGARIA 4 pe ruta Reşiţa – Viena – Reşiţa și a 40 de ani de la constituirea REŞIŢA REDUCTOARE SA – RRR. Două momente importante ale istoriei reşiţene, onorante şi extrem de motivante pentru piloţii ACM Sport, deciși să obţină și acasă victoria, pe care să o dedice concitadinilor lor. CUPA REȘIȚA REDUCTOARE 2013 se va desfăşura sâmbătă – 06 iulie şi duminică – 07 iulie 2013, în Valea Domanului, pe DN 58, pe sectorul cuprins între km 43 şi km 51. Deşi redus arbitrar cu 0,97 km, spre regretul competitorilor şi al spectatorilor deopotrivă, actualul traseu – cu o lungime de 3,85 km şi o rampă maximă de 21,5% – rămâne unul dintre cele mai spectaculoase din ţară.

ACM Sport a promovat în mod curent și cu sportivitate imaginea Municipiului Reșița, prin participarea şi câştigarea constantă a titlurilor puse în joc în cadrul acestui campionat, mulţumită celui mai titrat pilot român al prezentului, multiplul campion naţional absolut Lucien HORA şi a celei mai puternice maşini de curse din România – Lola F3000 – pe care o conduce. Acestuia i s-a alăturat, de la jumătatea anului trecut, pilotul Ovidiu ZABERCA, ocupant al Locului IV în Clasamentul Open 2012. Evoluţia competiţională a piloților ACM Sport a fost acompaniată de alte demersuri care, prin recunoașterea noului traseu de 4,82 km ca traseu de referinţă naţională și omologare internaţională, vizau includerea Văii Domanului în circuitul competițional european și, în subsidiar, un bun vehicul de promovare internațională a Municipiului Reşiţa.

CUPA REŞIŢA REDUCTOARE 2013 – Etapa a IV-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă – DUNLOP -2013, derulată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul ANST, este organizată de ACM Sport în parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Reșița – cu substanțialul aport al domnului viceprimar Ioan CRINA, Președintele Comitetului de Organizare – cu sprijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“, Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara și al Primăriei Caraşova.

Evenimentul este susținut de REŞIŢA REDUCTOARE SA, HYDRO-ENGINEERING, VeloCity, Fundația UDR, OMNIASIG, LOSS, PRO CAR, UCM OxyGaz, MIBAROM, UCM Hydro, AQUARIS Hotels&Resorts, UCMotors, GIO GUARD FORCE și Arc Design.

Adaugati comentariu