Coliziune între Bugatti Chiron și Porsche 911 Cabrio în Pasul Gotthard din Elveția

Un accident costisitor a avut loc în celebrul pas montan Gotthard din Elveția: un Bugatti Chiron și un Porsche 911 Cabrio au fost implicate într-o coliziune.

Un Bugatti Chiron în valoare de 3 milioane euro a fost implicat într-un accident rutier în Elveția. Coliziunea a avut loc pe drumul ce duce spre pasul montan Gotthard, unul dintre cele mai celebre șosele alpine din lume.

În accident au fost implicate patru mașini: Bugatti Chiron, un Porsche 911 Cabriolet, un Mercedes-Benz C-Klasse Estate și un camper van. Se pare că cele două mașini sport au ajuns în spatele Mercedes-ului care era la rândul său blocat în spatele unui camper van ce se deplasa cu viteză redusă.

Șoferul Bugatti-ului a ieșit în depășire, dar a fost surprins de Porsche care a făcut aceiași manevră. Cele două mașini s-au atins, proiectând modelul 911 în Mercedes.

Modelul Porsche a fost cel mai afectat în accident, lovind probabil și barierele de beton de pe marginea drumului. O publicație locală spune că pasagerul din Mercedes a suferit răni serioase și a fost transportat la un spital din apropiere.

Via Carscoops

Adaugati comentariu