Comenzi deschise pentru primul automobil electric Renault

Versiunea electrică a sedanului compact Fluence va fi disponibilă la vânzare la mijlocul anului 2011 la prețuri începând cu 21,300 de euro.

Renault a ales Salonul Auto de la Paris pentru a anunta preturile pentru primul exponent al gamei electrice Z.E. Construit pe platforma de clasa compacta a grupului Renault, Fluence Z.E. va fi primul automobil full-electric mass-market. 

Versiunea de lansare poarta denumirea Fluence Z.E. Prime Time si va disponibila initial doar in Franta pentru preturile incepand de la 21.300 euro, in timp ce chiria lunara a pachetului de acumulatori li-ion se va ridica la 79 euro. 

Merita mentionat ca pretul initial de lansare include o reducere de 5.000 euro oferita ca bonus de guvernul francez pentru achizitia unei masini electrice. Cu aceasta reducere aplicata pretul lui Fluence Z.E. este comparabil cu cel al unei versiuni diesel Fluence. In plus, se situeaza sub concurenta hibrida din clasa compacta Insight si Prius. 

Sistemul QuickDrop de inlocurire al bateriei de acumulatori li-ion va permite utilizatorilor de Fluence Z.E. sa parcurga distante mari fara a fi nevoiti sa se opreasca. Statiile de schimbare a acumulatorilor urmeaza sa fie deschise. 

Astfel versiunea electrica a lui Fluence va putea juca fara probleme rolul de masinia de familie, reusind sa evadeze din sfera urban a modelelor electrice disponibile actualmente la vanzare. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top