Coming soon: baby on board

Sarcina este o perioadă deosebit de frumoasă pe care o experimentează viitoarele mămici, o perioadă plină de emoții, unele mai puternice decât altele. Acesta este și momentul în care viața se schimbă, obiceiurile se schimbă, iar activitățile pe care nu demult le făceai fără vreun efort, acum le privești altfel. Acesta este momentul în care nu te mai pui pe primul loc. Există cineva în burtică care va schimba sensul vieții tale pentru totdeauna.

Mașina a devenit indispensabilă, iar o viitoare mămică este foarte activă, mai ales că are atâtea de făcut, într-un timp atât de scurt. Până la ce stadiu al sarcinii poate șofa? Este centura obligatorie în cazul unei sarcini avansate? Stările de amețeală îi pun în pericol atunci când este la volan? Haideți să aflăm împreună răspunsurile.

O femeie însărcinată poate conduce pe întreg parcursul sarcinii, Desigur, acesta trebuie să fie foarte atentă la starea ei de sănătate fizică și psihică. Primele luni de sarcină vin cu amețeli și stări de rău, așa că viitoarele mămici trebuie să fie prudente și să nu plece cu mașina decât atunci când pericolul a trecut.

Citeste continuarea articolului pe Miss Auto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top