Compania AVIS a comandat 500 de vehicule electrice Renault

Lansarea modelelor electrice de serie Renault, a stârnit deja mult interes în rândul clienților. Era normal astfel să apară deja și primele comenzi pentru viitoarele flote de vehicule electrice.

În urma unui parteneriat anunțat în februarie 2010, compania ce oferă servicii de închiriere de vehicule, AVIS, a semnat un precontract pentru un prim lot de 500 de automobile electrice Renault. Clienții AVIS vor avea posibilitatea să închirieze modelele Renault Fluence ZE și Renault Kangoo Express ZE în șapte țări din Europa, începând cu a doua jumătate a anului 2011. Cei ce se vor putea bucura de experiența conducerii unui automobil în totalitate electric, vor fi clienții AVIS din Franța, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Belgia și Portugalia.

Anunțarea semnării acestui precontract, vine la scurt timp după ce Renault a lansat primele două variante de vehicule electrice de serie. Este vorba de sedanul de familie Fluence ZE și de vehiculul comercial ușor Kangoo Express ZE, cărora li se vor adăuga în viitorul apropiat, alte doua modele cu propulsare strict electrică. Este vorba de un vehicul de dimensiuni reduse, cu două locuri, creat special pentru utilizarea în orașele aglomerate – Twizy și de versiunea de serie a prototipului ZOE, care va fi un automobil hatchback compact, flexibil și pretabil pentru o utilizare zilnică.  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top