Companie gigant face un recall masiv – Cheamă toate vehiculele în service

Păpușa Barbie recall masiv (3)

O companie gigant face un recall masiv. Toate vehiculele sunt rechemate în service. Acțiunea este cu atât mai interesantă cu cât avem de-a face cu un mijloc de transport marca Barbie.

Barbie Dream Camper face obiectul unui recall masiv după ce compania a înregistrat 17 reclamații. Părinții anunțau compania producătoare Fisher Price că van-ul electric continuă să accelereze, chiar și atunci când copilul aflat la volan nu mai apasă pedala de accelerație.

Păpușa Barbie recall masiv (6)

Comisia pentru Siguranța Consumatorilor a dezvăluit că Fisher Price a analizat cele 17 rapoarte înaintate de clienți și că va rechema în service toate vehiculele, pentru a soluționa problema cât mai rapid.

Nu au fost raportate vătămări, dar Fisher Price trebuie să acționeze asupra a 44.000 de mașinuțe cu patru locuri, comercializate în perioada iulie 2018 – ianuarie 2019.

Vehiculul roz cu accente albastre vine la pachet cu o bucătărie, un grătar și chiar […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top