Advertisement

Comportare excelentă pentru echipajele Dementor Racing la Arad

Raliul Aradului a fost o surpriză pentru Dementor Racing, întrucât ambele echipaje au obținut un loc foarte bun în clasamentul general al clasei 3.

La Arad, cele doua echipaje au avut strategia de a creste ritmul de la o proba la alta, si si-au propus sa termine raliul. Ulterior au declarat ca este meritul lor  ca au crescut ca  evolutie si ca au stiut sa ramana pe drum, mentinandu-si  ritmul, dar sunt foarte constienti ca rezultatul lor este conjunctural.

Dupa o Super Speciala cu un timp foarte bun, Dan Tatoiu si Adrian Berghea au avut sambata o zi  foarte buna, la sfarsit clasandu-se la clasa  3 pe locul 4, cu 35 de puncte, iar in Clasamentul General FIA pe locul 10 cu 16 puncte.

Dan Tatoiu: “Sunt bucuros ca am terminat acest raliu, pe aceasta pozitie, cu atat mai mult cu cat acum un an nu am avut aceasta sansa. Simt ca am mai mult control asupra masinii, duc mai multa viteza cu mine si cred ca de aici incolo incepe pilotajul. “

Sidonia ne-a facut si ea o surpriza. Desi Super Specialele nu sunt tocmai pe placul ei, ceea de-a doua zi a raliul a fost foarte buna pentru ea. Probele au fost  grele si lungi, dar a reusit sa obtina cu un timp foarte bun pe antepenultima proba, chiar mai bun decat Dan. Astfel, echipajul Sidonia Tatoiu/Tudor Marza  sunt dupa Raliul Aradului, in clasamentul Clasei 3 pe locul 7 cu 24 de puncte.

Sidonia Tatoiu: “Mi-a fost frica putin la inceput, insa odata cu parcurgerea probelor speciale am capatat din ce in ce mai multa incredere in mine, in Tudor, copilotul meu si in “monstrulica”. “

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top