Comunitatea Dacia din Franța merge la picnic

Dacia îşi invită clienţii la a treia ediţie a marelui picnic anual, care va avea loc duminică, 22 mai 2011, în Franţa.

Anul trecut, la acest eveniment au participat în total, în două oraşe, peste 7500 de persoane. Ca urmare a succesului înregistrat în 2010, anul acesta picnicul se va desfăşura în 3 locuri din Franţa în acelaşi timp: Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Corrèze) şi Oraison (Vendée).

Picnicul Dacia se caracterizează printr-o ambianţă familială, amicală şi în acelaşi timp festivă. Fanii Dacia sunt invitaţi să participe la activităţi gratuite, precum canoe, plimbări cu hidrobicicleta şi alte jocuri în spaţii special amenajate. De asemenea, participanţii vor putea testa performanţele Dacia Duster în teren accidentat.

Dacia a generat nu doar o revoluţie în lumea auto, ci şi un fenomen social. Posesorilor francezi de modele Dacia le place să vorbească despre maşinile lor faţă în faţă, dar sunt în egală măsură foarte prezenţi pe blogurile şi forumurile de discuţii. Sunt aproape de două ori mai activi pe internet decât clienţii altor mărci auto. 

De-a lungul anilor, acest interes pentru marcă a dus la crearea unei adevărate comunităţi Dacia. Veştile despre Dacia circulă de două ori mai mult prin „word of mouth” faţă de media pieţei. Marele picnic Dacia este ocazia comunităţii de a se întâlni în viaţa reală şi de a se bucura de valori precum simplitatea şi convivialitatea, specifice mărcii Dacia.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top