Conceptul Acura RLX va fi prezentat în curând

Acura RLX (3)

Acura RLX va fi prezentat în curând. Oficialii diviziei de lux de la Honda speră să arunce în aer cifrele de vânzări atunci când versiunea de serie va ajunge pe piață.

Acura anunță că va dezvălui un concept “cu patru portiere și siluetă suplă” la Concursul Eleganței de la Pebble Beach, California, din această vară. Mașina, care va fi cea mai sportivă limuzină a companiei și care va fi foarte aproape de o viitoare versiune de serie, ar putea veni cu linii inspirate de conceptul Precision (foto) dezvăluit în 2016, la Salonul Auto de la Detroit.

Acura RLX (4)

Ceea ce pare a fi noua Acura RLX ar trebui să intre în producție în viitorul apropiat cu o denumire nouă, dar constructorul auto nu a dezvăluit încă informații referitoare la momentul exact.

Acura plănuiește și noi modele TLX și MDX pentru finele acestui an sau începutul anului viitor. Un nou ZDX poate reintra, de asemenea, în cărți, chiar și pentru Europa, pentru a rivaliza cu BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe și Audi A8.

Acura RLX (1)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top