Conceptul Audi AI:TRAIL quattro – Informații și fotografii oficiale

Audi promite să aducă un concept inovator la Salonul Auto de la Frankfurt, care va avea loc luna viitoare. Este vorba despre Audi AI:TRAIL quattro.

Audi AI:TRAIL quattro este cel de-al patrulea din seria de concepte vizionare, demarată de constructorul de la Ingolstadt în 2017, tot la Salonul Auto de la Frankfurt, atunci când a prezentat Audi AICON. La salonul auto german vor ajunge, anul acesta, toate patru.

Mașina-fortăreață? S-a rupt în două și șoferul a scăpat nevătămat. Ce conducea?

Cel mai nou dintre ele, AI:TRAIL quattro, este un off-roader electric, cu un look foarte agresiv. Nemții nu dezvăluie alte detalii, dar din imaginea teaser, se pot observa un parbriz înclinat, un pavilion uriaș și o siluetă de SUV coupe. Lipsește montantul central, iar conceptul poartă jante de mari dimensiuni, îmbrăcate în anvelope robuste. Studiul pare să aibă și portiere tip “suicide”, care se deschid în direcții opuse.

Numele conceptului reprezintă un indiciu că acesta este echipat cu tracțiune integrală quattro. Având în vedere sistemul de propulsie electric, modelul ar trebui să aibă cel puțin două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte.

Ca și AICON și AI:ME, AI:TRAIL vine cu un sistem avansat de rulare autonomă, care îi permite să se deplaseze fără intervenția unui șofer în anumite zone urbane. Spre deosebire de AICON, acest concept pare să aibă volan. Fanii Audi mai au de așteptat până pe 10 septembrie, când noul concept va fi dezvăluit.

Adaugati comentariu