Conceptul BMW iX3 ar putea fi prezentat în aprilie la Beijing

Conceptul BMW iX3

BMW pregătește ofensiva electrică, iar vârf de lance este o versiune eco a lui X3, care va purta denumirea de BMW iX3. Bavarezii ar putea prezenta conceptul chiar luna viitoare, la Salonul Auto de la Beijing.

În versiune de serie, iX3 va ieși de pe liniile de asamblare în 2020, spune CEO-ul BMW, Harald Kruger.

“În anii care urmează, vă vom prezenta o serie de concepte electrice, care vor intra, cu siguranță, în producție. Iar primul dintre acestea va fi iX3”, promite Kruger, care a confirmat că BMW i Vision Dynamics, prezentat la Geneva, va deveni i4.

Mașina care deschide balul electric va avea la bază actualul X3 G01, dar, din punct de vedere vizual, va marca o schimbare majoră. Cifrele referitoare la autonomie și performanță nu fost făcute publice deocamdată, dar cu siguranță, mașina va putea parcurge peste 500 de kilometri între două încărcări.

iX3 este doar unul dintre cele 25 de vehicule electrificate pe care BMW intenționează să le construiască până în anul 2025, 12 dintre acestea fiind complet electrice. Constructorul premium a înregistrat deja denumirile de la i1 la i9 și de la iX1 la iX9.

Adaugati comentariu