Paris 2018. Conceptul Renault K-ZE – Francezii anunță mașini electrice accesibile

Conceptul Renault K-ZE

Conceptul Renault K-ZE este o avanpremieră a unei viitoare mașini electrice accesibile construită de francezi. K-ZE în versiune de serie va ajunge mai întâi în China. Renault anunță și electrificarea modelelor Clio, Megane și Captur.

Planul Drive the Future al companiei Renault prinde contur. Francezii intenționează să trimită pe piață un EV preț accesibil, începând cu 2019, iar din 2020, versiuni hybrid sau plug-in hybrid ale celor mai populare modele ale sale. Anunțul a fost făcut de CEO-ul companiei, Carlos Ghosn.

Conceptul Renault K-ZE

Conceptul Renault K-ZE este un vehicul cu o caroserie de tip SUV și cu o autonomie de 250 de kilometri în ciclul NEDC. Compact și robust, dar și seducător și sportiv, așa cum îl descrie producătorul, K-ZE se poate încărca ușor cu ajutorul unui sistem compatibil cu rețelele electrice domestice.

Acesta va fi produs în China și va ajunge mai întâi pe piața de acolo.

Carlos Ghosn a prezentat la Paris și o tehnologie nouă, Augmneted Editorial Experience, o nouă viziune asupra viitorului industriei auto.

Conceptul Renault K-ZE

Vizitatorii vor putea vedea cum funcționează intrând într-o capsulă aflată la standul Renault. 4 scenarii diferite le vor arăta cum poate fi viața lor la bordul unei mașini autonome, inteligente, care oferă informații și divertisment personalizate, adaptate la cerințele ocupanților.

“Odată cu apariți vehiculelor conectate, autonome, clienții se vor aștepta să primească mai mult în timpul călătoriilor lor. Ne imaginăm astfel cum ar putea fi experiențele de mobilitate la bordul mașinilor personalizate”, a explicat Ghosn la Paris.

Conceptul Renault K-ZE

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top