Conceptul smart forease+ – Informații și fotografii oficiale

smart forease+ concept

Conceptul smart foreasse+ vine însoțit de hashtag-ul “rooflove” și are la bază versiunea smart EQ fortwo cabrio. Este dinamic, sustenabil și reprezintă brand-ul în cea mai fidelă formă, spun oficialii smart.

Acoperișul său textil colorat îl transformă într-un personaj monden. Este ușor, dar rezistet și este conceput pentru a fi îndepărtat imediat. Plierea și deplierea se face în două faze simple.

smart forease+ concept

Neconvențional, smart forease+ pune accentul pe plăcerea de a conduce și vine cu elemente care îl transformă pe micul automobil într-unul emoțional: un eleron spate, un profil expresiv, impresia că stă foarte aproape de sol îi subliniază natura dinamică. Farurile prezintă trei LED-uri active, care alcătuiesc o semnătură luminoasă unică. La capătul opus, stopurile vin cu formatul rombic tot cu tehnologie LED.

smart forease+ concept

Cabina conceptului propune un panou de bord acoperit de piele nappa de culoarea chihlimbarului. Aceeași nuanță se regăsește pe conturul difuzoarelor aflate între scaune. Cuplajele iluminate ale prizelor formează un contrast puternic cu scaunele îmbrăcate în piele nappa.

Ce surprinde la bord în mod deosebit este volanul, care nu mai are formă circulară și care confirmă caracterul jucăuș al micului forease+.

smart forease+ concept

Smart forease+ este inspirat de smart EQ fortwo cabrio și reprezintă încă un pas spre îndeplinirea obiectivului companiei, care vizează oferirea unei game complet electrice în 2020. Până atunci însă, vom vedea conceptul luna viitoare, la Salonul Auto de la Geneva.

 

Adaugati comentariu