Conceptul Volkswagen Tarok – Un pick-up interzis românilor

Volkswagen Tarok (2)

Conceptul Volkswagen Tarok a fost prezentat la Salonul Auto de Sao Paolo. Pick-up-ul cu o cabină dublă, o lungime de 5 metri și tracțiune integrală oferă și posibilitatea extinderii spațiului de încărcare.

Volkswagen Tarok a fost construit de la zero și îmbină, promite Volkswagen, un design de lifestyle în tandem cu avantajele practice tipice unui astfel de vehicul.

Volkswagen Tarok (5)

Tarok prezintă un spațiu de încărcare variabil. Podeaua benei poate fi extinsă prin deschiderea părții posterioare sau printr-un mecanism nou care permite plierea părții inferioare a panoului posterior al cabinei. Astfel, pot fi încărcate acolo obiecte foarte lungi.

Interiorul reprezintă încă un pas înainte făcut de Volkswagen în segmentul pick-up-urilor și unul chiar foarte îndrăzneț. Bordul digital, accentele în Cypress Metallic, un ecran multimedia acoperit de un panou de sticlă, aer condiționat controlat digital creează un spațiu modern.

Volkswagen Tarok (7)

Conceptul Tarok este pus în mișcare de un motor TSI de 1,4 litri cu patru cilindri, care produce 150 de cai putere. versiunea de serie va primi însă unitatea turbo de 2.0 litri cu aceeași putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată cu șase trepte și expediază puterea către toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală 4MOTION.

Din păcate, Volkswagen Tarok nu va ajunge și la noi, cel puțin nu în viitorul apropiat. Modelul este rezervat pieței braziliene.

Adaugati comentariu