Concurenții Cupei BGS Motorsport vor planta copaci

Sfârșitul lunii aprilie se anunță incendiar pentru iubitorii de offroad. BGS Motorsport organizează în perioada 29 aprilie – 1 mai, Cupa BGS Offroad, competiție care se va desfășura în zona Brașov – Codlea.

Pe durata a trei zile, pilotii consacrati, dar si cei doritori de aventura sunt invitati sa participe si sa-si testeze masinile 4X4 inscriindu-se in competitie la una din clasele Standard, Open sau Extrem. Organizatorii au pregatit in acest an un traseu variat, menit sa puna la grea incercare bolizii concurentilor. Cand spunem offroad ne gandim automat la motoare turate la maxim si la un peisaj format din pante abrupte, santuri, gropi, hartoape si….copaci, multi copaci. 

Pentru prima data intr-o competitie de offroad, pasionatii acestui sport vor avea posibilitatea sa solidarizeze cu natura mai mult decat au fost obisnuiti. Cum? Avand in vedere ca trei zile la rand participantii se vor bucura de peisajele frumoase pe care le ofera padurile noastre,  ei vor avea ocazia sa se confrunte cu o proba noua, care le va pune la incercare aptitudinile de agricultori. O vorba din popor spune ca un om trebuie sa planteze cel putin un copac, ei bine, de data aceasta, fiecare concurent va avea de plantat cate doi copaci. 

Ce inscrisi in competitie vor primi toate detaliile legate de concurs si conditiile tehnice de participare pentru o buna desfasurare a evenimentului. BGS Motorsport intervine acolo unde este nevoie prin activitati cu caracter umanitar. Toti banii stransi in urma inscrierilor se vor dona catre un copil cu dizabilitati sau cu probleme de sanatate. Inscrierile pentru Cupa BGS Offroad se fac pe pagina web a clubului: www.bgsmotorsport.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top