Concurs AutoExpert – desenează viitorul Duster !

Ești pasionat de mașini? Ai absolvit sau ești pe cale să absolvi o școală de design industrial? Ai dori să ajungi cunoscut în lumea auto? AutoExpert caută un designer în devenire, pasionat de lumea auto, care să deseneze imagini ale unor modele viitoare pe baza pozelor spion din biblioteca noastră și pe baza informațiilor noastre.

Tema de proiect a concursului organziat de revista AutoExpert este a doua generație Dacia Duster. Lansată în primăvara lui 2010, Duster a suferit un facelift în toamna lui 2013. La orizontul lui 2017 așteptăm o nouă generație.

Nu dorim să primim desene ale unor nave spațiale. Nu va câștiga cel mai extravagant desen, ci unul mai apropiat de ceea ce s-ar putea reproduce în serie mare. Și nu uitați. Nu este vorba de un SUV de lux ci de unul popular cu prețuri de sub 20.000 de euro. La realizarea desenelor vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

  • Duster este un SUV compact cu o lungime de 4,31 metri. Viitoarea generație se va înscrie tot în acest segment.
  • Desenul trebuie să cuprindă elementele caracteristice brandului Dacia.
  • Duster este un SUV practic cu o gardă la sol mare și unghiuri de trecere care îi permit să abordeze și terenuri accidentate.

Termenul limită de trimitere a desenelor este 10 iunie 2015.

Desenele trebuie să reprezinte o vedere trei sferturi față și să fie în format jpg.

Regulament

Câștigătorul va deveni designer la revista AutoExpert și va avea un contract de colaborare permanent cu revista AutoExpert. Intenționăm să lansăm o rubrică permanentă de proiecte secrete atât în revista AutoExpert cât și pe site-ul www.autoexpert.ro

Obligațiile AutoExpert

  1. Revista AutoExpert va promova interesele designerului către toate mediile auto din România și din lume atât în print cât și în mediul online cu scopul de a-l ajuta să își formeze o imagine și să își vândă creațiile.
  2. Desenele vândute prin intermediul revistei AutoExpert către terți se vor comisiona cu un comision de 20% din valoarea de vânzare pe o perioadă de 3 ani restul revenind autorului.
  3. AutoExpert va plăti designerului desenele realizate pentru revista AutoExpert și pentru site-ul www.autoexpert.ro la un preț promotional care va avea o valoare fixă timp de 5 ani.

Obligațiile designerului

  1. Designerul va realiza desene ale unor modele viitoare pe baza pozelor spion din baza noastră de date și pe baza informațiilor furnizate de noi.
  2. AutoExpert va avea prioritate în publicarea acestor desene. După publicarea lor în AutoExpert, designerul are libertatea de a le vinde la terțe părți și direct fără intermedierea AutoExpert.
  3. Toate desenele sunt semnate cu numele designerului, AutoExpert neavând nicio pretenție în acest sens.
  4. Designerul va păstra neschimbat prețul agreat prin contractul cu AutoExpert pentru o perioadă de 5 ani.

Gata de acțiune?

Dacă v-ați hotârat să participați, dupa ce salvați desenul în format digital (ideal JPG), vă rugăm să completați și să trimiteți formularul de mai jos:

[contact-form-7 id=”30167″ title=”Concurs design Duster”]

Adaugati comentariu