Concurs de design Opel Corsa

Opel Corsa s-a reînnoit la toate capitolele pe parcursul lui 2010, iar noul an aduce şi o schimbare de aspect, pentru a reîmprospăta tinereţea caracteristică modelului. Liniile redesenate ale noul model Corsa şi realinierea sa la limbajul de design Opel au inspirat organizarea unui concurs online pentru pasionaţii de grafică, amatori sau profesionişti.

Aceştia sunt provocaţi de Opel şi de Bumbac100 să-şi demonstreze creativitatea prin desenarea celui mai potrivit tricou pentru un posesor de Opel Corsa sau pentru cei care îmbrăţişează aceleaşi valori şi care doresc să se bucure de tot ce e cool, urban, individual, dar şi de tehnologie.

Juriul care va nota lucrările este format din Dinu Dumbrăvician, lector la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti şi Şeful Catedrei de Design, Florin Ciobanu, Marketing Manager Opel România şi Călin Ştefănescu, fondator Bumbac100.ro.

«Modelul de la Opel este foarte ofertant în ceea ce priveşte tema unui design de tricou», consideră Călin Ştefănescu. «Site-ul nostru este primul portal de design cu vânzare din România specializat în competiţii de design, o comunitate importantă de graficieni contribuind cu lucrări pentru tricouri şi hanorace. Cu siguranţă nu vor rămâne indiferenţi la o temă ce explorează expresia New Skin!».

«Intenţia pe care dorim s-o promovăm este de a atrage cât mai mulţi tineri către studiul designului, iar acestă acţiune popularizează foarte bine tendinţa. Tema este ofertantă, chiar dacă relativ restricţionată de elementele de marcă, participanţii sunt evaluaţi de un juriu ce include profesionişti din design şi marketing, iar premiile sunt atractive», consideră Dinu Dumbrăvician.

Juriul va urmări explorarea noului limbaj de design al Opel şi elementelor caracteristice pentru noul Corsa, interpretarea creativă a expresiei New Skin, dar şi anumite limitări de culoare, respectiv cele mai atractive nuanţe de caroserie ale modelului.

Competiţia începe pe 17 ianuarie şi va fi închisă la finalul zilei de 21 februarie. Proiectele pentru concurs trebuie înscrise pe www.bumbac100.ro, unde comunitatea va comenta asupra lor, permiţând îmbunătăţirea lucrărilor pe parcurs. Primele 3 proiecte punctate, ca şi favoritul publicului, primesc premii în bani: 1000, 500, 250 şi respectiv 250 de euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top