Concursul ”Cel mai 4×4” și-a desemnat câștigătorii

2016 Suzuki Vitara Cel mai 4x4

Competiția ”Cel mai 4×4”, desfășurată pe 11 și 12 iunie, și-a desemnat premianții. Marele câștigător al concursului ajuns la a XVI-a ediție, a fost Suzuki Vitara S. Să vedem, însă, învingătorii pe categorii.

…și să începem cu marele campion, care, deși a fost lansat în 2015, a ajuns în showroom-urile din România în acest an: Suzuki Vitara S. Acesta a depășit modele cu bune capacități off-road, precum Dacia Duster, Renault Kadjar, Mitsubishi Outlander, Honda CRV și Kia Sportage. Este pentru prima dată când Suzuki obține acest titlu, punctând la capitolul performanțe on și off-road, motor (1,4 turbo, benzină), confort și un bun raport între preț și echipare.

Este un titlu care ne onorează, „Cel mai 4×4 SUV” fiind cel mai important premiu din România pentru un model cu tracțiune integrală. Astfel, după o serie de premii obținute la nivel internațional, Suzuki Vitara, în echiparea S, primește și recunoașterea națională din partea jurnaliștilor de specialitate. Se confirmă astfel că programul de dezvoltare a noilor tehnologii este un succes, iar Vitara este o referință în ceea ce privește comportamentul on și off-road. Suntem mândri că Vitara S a obținut acest premiu într-o companie atât de selectă și le mulțumim organizatorilor competiției „Cel mai 4×4 SUV” pentru ocazia de a demonstra că modelul Vitara S este liderul momentului la categoria SUV”, a declarat Alin Radu, Director General al Suzuki România.

Mercedes GLC Cel mai 4x4

La categoria ”Cel mai 4×4 SUV Premium”, Mercedes Benz GLC l-a depășit pe britanicul Range Rover Evoque, care a mai obținut premii la edițiile anterioare ale competiției.

Jeep Grand Cherokee Cel mai 4x4

 

Bazându-se strict pe capacitățile în teren accidentat, juriul a decis ca Jeep Grand Cherokee, cu nivelul de echipare Overland, să învingă în clasa ”Cel mai 4×4 Off-Road”. Deși nu pare destinat escapadelor off-road, garda la sol impresionantă, sistemul inteligent de tracțiune integrală și confortul suveran în regim off-road l-au propulsat în top. Interesant: Grand Cherokee și-a depășit frații mai adaptați acestui gen de teren, pe Wrangler și Renegade, precum și pe Nissan Navara și Isuzu D-Max.

Nissan NP300 Navara Cel mai 4x4

La competiția destinată pick-up-urilor, Nissan Navara NP300 l-a învins pe fostul campion, Isuzu D-Max. El a punctat la ținuta de drum, prestațiile în regim off-road și calitatea materialelor. Nu degeaba a fost desemnat în acest an ”International Pick-up of the Year 2016”.

Cel mai 4x4

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top