Constantin Avromescu este noul director de vânzări pentru Cadillac Europe

Românul Constantin Avromescu, omul care a condus Opel România în trecut, a fost numit director de vânzări pentru Cadillac Europa.

General Motors și-a împrospătat echipa care va conduce destinele mărcii Cadillac în Europa. După ce la începutul lunii februarie l-a numit pe Conark Shah în poziția de Managing Director, de la 1 aprilie, românul Constantin Avromescu s-a alăturat echipei pe poziția Head of Sales, Network, RV&Fleet.

”Prin Constantin Avromescu am câștigat un expert în vânzări, marketing și rețea cu o experiență de 25 de ani. El a lucrat într-o varietate de poziții de conducere pentru Daewoo, Chevrolet, Opel și Vauxhall în Europa și va juca un rol esențial în accelerarea transformării strategiei noastre de piață care include noi produse și inovații”, a declarat Conark Shah.

Constantin Avromescu a lucrat pentru Daewoo România, apoi a condus destinele mărcilor Opel și Chevrolet pe piața din România. Înainte de numirea pe poziția de conducere la Cadillac, Avromescu a fost director de marketing pentru Opel Europe.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top