Continental a investit 1,6 mld euro în activităţile din România

În perioada 1999-2018, Continental a investit aproximativ 1,6 miliarde euro în activităţile din România, din care 240 de milioane de euro în 2018, fonduri destinate infrastructurii, echipamentelor şi tehnologiilor de vârf.
continental

Pe piaţa locală compania tehnologică este prezentă cu toate cele 5 divizii ale sale, având şapte unităţi de producţie şi patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi.

Doar anul trecut, Continental România a direcţionat peste 600.000 de euro spre proiecte educaţionale, renovarea de spitale sau centre medicale, susţinerea de evenimente culturale, încurajarea mişcării şi a sportului.

La finalul anului 2018, în centrele de inginerie şi unităţile de producţie din România lucrau peste 20.000 de angajaţi, din care o treime specializattă în software şi IT & C, inginerie electrică, mecanică şi de proces. Aceştia lucrează în echipe internaţionale la tendinţele cheie ale industriei automotive conectivitate, conducere autonomă, electromobilitate şi folosesc metode precum inteligenţa artificială, big data.

 

Citiţi articolu integral pe www.autoexpertindustry.ro

Adaugati comentariu