Urmează un weekend de super aventură, pentru că are loc etapa a IV-a a Campionatului Național de Off-Road. CORB Adventure Days 2017 va avea loc pe durata a 3 zile la Târgoviște. Cei mai tari sportivi din campionat vor intra în joc în cele mai spectaculoase probe, organizate pe patru clase. Frumoasa cu cele mai lungi picioare din România, Roxana Ciuhulescu, un expert în off-road, este principalul organizator al evenimentului!

20-23 iulie este weekend-ul care garantează distracție și aventură, dar și o competiție acerbă la clasele Standard A, Standard B, Open și Extrem. O clasă separată este rezervată sportivilor care vor concura cu vehicule side by side.

Vehiculele de concurs vor fi expuse în fiecare seară, începând cu 20 iulie, în Piața Tricolorului din Târgoviște. Tot acolo, va avea loc startul oficial, vineri, 21 iulie, începând cu ora 9.30.

Duminică, 23 iulie, începând cu ora 10, se va desfășura ultima probă din cadrul concursului, trialul urban, aflată printre preferatele spectatorilor. Trialul va fi urmat de un concurs Euronautica Internațional. Cinci dintre cei mai norocoși participanți vor avea acces pe traseul de off-road cu un SSV Maverick X3, sub îndrumarea unui pilot.