Cornelia Elena Copăceanu: „Imi iese orice fel de parcare fără emoții!”

Elena Copaceanu

Cornelia Elena Copăceanu știe cât de important este pentru o femeie să fie frumoasă, de aceea toate eforturile sale s-au concentrat în această direcție. Iubește ceea ce face și adoră să-și vadă clientele fericite. Ce face Cornelia Elena Copăceanu? Ei bine, pune frumusețea femeilor în evidență cu ajutorul celor mai noi metode de micropigmentare. Este tânără, frumoasă și conduce o afacere de succes.

Noi am fost curioși să aflăm cum se descurcă frumoasa esteticiană în traficul din București.

MISSAUTO: Care a fost prima mașină pe care ați condus-o? Vă mai amintiți cum era?

CORNELIA ELENA COPĂCEANU: Prima mașină pe care am condus-o era un Matiz. Acest lucru s-a întâmplat în timpul liceului, imediat dupa 18 ani cand mi-am luat permisul de conducere.
M.A: Cum ați ales mașina pe care o aveți acum?

C.E.C: În prezent, conduc un SUV, decizia de a-mi cumpăra această mașină a venit în urma unui accident din care am realizat cât de mult mă iubește Dumnezeu și totodată, cât de important este să ai o mașină solidă.

M.A:. V-ați vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)?

C.E.C: Da, sigur! Iubesc să conduc, pentru mine șofatul reprezintă aerul pe care îl respir,  iar Lamborghini mi-a atras întotdeauna atenția poate mai mult decât oricare.

M.A: Aveți o anumită tehnică de parcare laterală? Dar de garare? Care vă iese cel mai bine?

C.E.C: Nu am avut niciodată probleme de parcare, probabil pentru că iubesc atât de mult să conduc, îmi iese orice fel de parcare fără emoții!Elena Copaceanu

Citește continuarea interviului pe MissAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top