Cornelia Elena Copăceanu: „Imi iese orice fel de parcare fără emoții!”

Elena Copaceanu

Cornelia Elena Copăceanu știe cât de important este pentru o femeie să fie frumoasă, de aceea toate eforturile sale s-au concentrat în această direcție. Iubește ceea ce face și adoră să-și vadă clientele fericite. Ce face Cornelia Elena Copăceanu? Ei bine, pune frumusețea femeilor în evidență cu ajutorul celor mai noi metode de micropigmentare. Este tânără, frumoasă și conduce o afacere de succes.

Noi am fost curioși să aflăm cum se descurcă frumoasa esteticiană în traficul din București.

MISSAUTO: Care a fost prima mașină pe care ați condus-o? Vă mai amintiți cum era?

CORNELIA ELENA COPĂCEANU: Prima mașină pe care am condus-o era un Matiz. Acest lucru s-a întâmplat în timpul liceului, imediat dupa 18 ani cand mi-am luat permisul de conducere.
M.A: Cum ați ales mașina pe care o aveți acum?

C.E.C: În prezent, conduc un SUV, decizia de a-mi cumpăra această mașină a venit în urma unui accident din care am realizat cât de mult mă iubește Dumnezeu și totodată, cât de important este să ai o mașină solidă.

M.A:. V-ați vedea la volanul unui hypercar (Lamborghini, Ferrari etc.)?

C.E.C: Da, sigur! Iubesc să conduc, pentru mine șofatul reprezintă aerul pe care îl respir,  iar Lamborghini mi-a atras întotdeauna atenția poate mai mult decât oricare.

M.A: Aveți o anumită tehnică de parcare laterală? Dar de garare? Care vă iese cel mai bine?

C.E.C: Nu am avut niciodată probleme de parcare, probabil pentru că iubesc atât de mult să conduc, îmi iese orice fel de parcare fără emoții!Elena Copaceanu

Citește continuarea interviului pe MissAuto

Adaugati comentariu