Cosmetice și odorizanți auto de la Econstrukt

Cauți o modalitate accesibilă la preț și eficientă pentru a întreține aspectul plăcut al mașinii tale? Din acest articol poți afla care sunt produsele de care ai nevoie pentru ca mașina ta să pară ca nouă tot timpul, dar și unde le poți găsi la preț foarte bun.

Posesorii de autoturisme știu cât de greu este să găsești un loc în care mașina să fie curățată în mod corespunzător, dacă vorbim despre spălătoriile clasice. O altă variantă ar putea fi atelierele de detailing auto, dar dacă luăm în considerare categoria de preț în care se încadrează aceste servicii, precum și timpul necesar efectuării operațiunilor, vom ajunge la concluzia că ieșim în pierdere.

În acest caz, cea mai bună opțiune poate fi să te ocupi chiar tu de curățarea și întreținerea mașinii. În fond, cine ar putea acorda o mai mare atenție tuturor detaliilor, dacă nu chiar posesorul autoturismului, care folosește mașina zilnic? Este adevărat că prima curățare amănunțită te va costa timp și efort, însă apoi nu va fi nevoie decât să întreții mașina la intervale regulate de timp. Tot procesul poate fi chiar terapeutic, mai ales dacă ne gândim la satisfacția pe care o vei avea la vederea rezultatului final, dar și de fiecare dată când vei conduce mașina.

Fie că folosești mașina doar în scop personal, fie că ești șofer partener pentru o aplicație de ride sharing și vrei ca autoturismul să arate mereu impecabil, iată de ce cosmetice auto ai nevoie pentru a obține acest rezultat cu efort minim! Le găsești pe toate în magazinul online Econstrukt – un hub al tuturor celor care au nevoie de diverse tipuri de produse la preț accesibil, care acoperă o arie largă de întrebuințări.

Șampon cu ceară pentru caroserie auto de la Econstrukt

Începem cu exteriorul mașinii, pentru care vei avea, bineînțeles, nevoie de un șampon foarte bun pentru caroserie. Îți recomandăm să alegi unul cu ceară, care, pe lângă faptul că are proprietăți de curățare, va oferi un luciu deosebit mașinii.

La Econstrukt poți găsi un astfel de șampon de la Motip – o soluție excelentă de curățare a caroseriei, cu o formulă concentrată ce îi oferă caracteristici importante: protejează împotriva intemperiilor, împiedicând apariția urmelor și reduce aderența prafului. Spuma consistentă a acestui șampon are acțiune multiplă, iar tu nu vei avea nevoie decât de un singur produs pentru a curăța, degresa, cerui și proteja caroseria mașinii.

Soluție pentru curățare insectelor de pe caroserie

Rămânem în zona caroseriei și îți recomandăm un produs foarte util, mai ales vara: soluția intensivă de îndepărtare și curățare insecte de la Motip, pe care o poți găsi tot la Econstrukt.

Toți posesorii de autoturisme știu cât de problematice sunt insectele care par să se lipească de caroserie și nu se îndepărtează cu ușurință. Ei bine, acesta este un produs cu efect puternic, special conceput pentru curățare insecte și pentru a elimina urmele lăsate de acestea.

Deși are un efect puternic, soluția poate fi folosită în siguranță atât pe suprafețele vopsite și lăcuite ale mașinii, cât și pe părțile din plastic, deoarece nu le atacă.

Polish pentru caroserie

Zgârieturile de pe caroserie îți dau bătăi de cap? Cu un produs special pentru polish poți scăpa definitiv de zgârieturile superficiale inestetice de pe mașină, iar cel de la Motip, pe care îl găsești la Econstrukt la preț foarte bun, este ideal atât pentru suprafețele vopsite metalizate și nemetalizate.

Alte beneficii pe care ți le aduce acest polish auto sunt: reducerea aderenței prafului și mizeriei pe suprafețele tratate, luciul deosebit, protecția împotriva intemperiilor și ușurința în utilizare. Bineînțeles, contribuie la refacerea culorii originale a caroseriei, fiind disponibil în diverse nuanțe. Descoperă-le pe toate la Econstrukt și alege culoarea în funcție de cea a caroseriei mașinii tale.

Dacă ai nevoie de același tratament, dar pentru zone mai sensibile ale caroseriei, îți recomandăm un polish special pentru suprafețe cromate de la Motip, cu formulă lipsită de solvenți, care curăță și redă strălucirea fără efort și investiții majore.

Cosmetice auto pentru curățare jante de la Econstrukt

Jante curate și strălucitoare în doar 5 minute? Este posibil cu ajutorul soluției intensive de curățare jante Motip Wheel Cleaner! La Econstrukt găsești produsul la un preț foarte accesibil cu livrare rapidă.

Recipientul sub formă de spray în care se află soluția de curățare jante este extrem de util, ajutând la aplicare rapidă și ușoară. Nu trebuie decât să lași produsul să acționeze timp de cinci minute, după care să clătești cu jet abundent de apă. Rezultatul? Jante strălucitoare, protejate de praf și mizerie un timp îndelungat.

Fiind un produs premium, Motip Wheel Cleaner este sigur pentru componentele de frână și anvelope atunci când este clătit bine.

Atunci când cureți jantele, nu uita de anvelope, pentru care poți folosi un produs special destinat lor: spray pentru întreținere și luciu anvelope Motip Tyre Shine.

Cosmetice auto pentru parbriz și oglinzi

Întreținerea și curățarea parbrizului, oglinzilor și geamurilor auto sunt importante nu doar pentru un aspect plăcut, ci și pentru siguranță. Apariția condensului pe aceste elemente ale autoturismului poate crea probleme de vizibilitate, pe care le poți evita cu ajutorul unei soluții anti-condens pentru parbrize.

Cum funcționează un astfel de produs? În urma aplicării pe parbriz, geamuri sau oglinzi se va forma o peliculă antiaderentă care previne apariția condensului.

La Econstrukt găsești cel mai bun produs anticondens pentru parbriz de pe piață, cu raport excelent calitate – preț: Motip Anti Condens, care poate fi folosit atât în exteriorul mașinii, cât și în interior, deoarece nu conține solvenți.

Pentru aceste componente auto recomandăm și soluția împotriva stropilor de ploaie Motip Rain Away, care împiedică apa din precipitații să rămână pe parbriz sau oglinzi.

Curățarea și întreținerea farurilor

Știai că în categoria de cosmetice auto intră și produsele speciale de curățare faruri? Acestea sunt excelente pentru a reda claritatea farurilor îngălbenite sau mate, fiind o soluție cu preț accesibil, cu ajutorul căreia beneficiezi de multiple avantaje. Pe de o parte, performanța farurilor va fi îmbunătățită, iar pe de alta, aspectul general al mașinii va fi unul impecabil.

La Econstrukt poți găsi un kit complet de curățare faruri, compus din toate produsele de care ai nevoie: soluție pentru polish, soluție de întreținere și lavetă din microfibră. Kitul Autosol are multiplă acțiune asupra farurilor, stopurilor, farurilor de ceață sau luminilor de parcare: curățare faruri, polish și redarea luciului, restaurarea clarității, îndepărtarea zgârieturilor, protecție împotriva intemperiilor și razelor UV – principalul factor care duce la îngălbenirea și mătuirea farurilor.

Curățare tapițerie – cele mai eficiente produse pentru mașina ta

Curățarea și întreținerea interiorului mașinii sunt foarte importante, având în vedere că acesta este spațiul în care îți petreci timpul când folosești autoturismul. Iar dacă exteriorul va arăta impecabil în urma folosirii produselor recomandate anterior, nu poți să acorzi mai puțină atenție exteriorului. Tocmai de aceea vei avea nevoie, printre altele, de un produs special pentru curățare tapițerie.

Ai o mașină cu tapițerie din piele? Pentru a îi menține aspectul plăcut un timp îndelungat, dar și pentru a îi asigura protecția atât de necesară, Econstrukt recomandă soluția specială Motip Leather Conditioner. Cu ajutorul acestui produs, tapițeria din piele va arăta impecabil și se va păstra moale.

Pete vechi și dificile pe scaunele mașinii? Vei avea nevoie de un produs foarte eficient pentru curățare tapițerie, așa cum este Motip Textile Cleaner, special conceput pentru textile. Produsul sub formă de spray se aplică ușor și dizolvă rapid petele încăpățânate.

Cosmetice auto pentru interior de la Econstrukt: Spray de bord cu proprietăți de curățare și efect antistatic

Atunci când alegi un spray de bord pentru mașina ta este necesar să ai în vedere două caracteristici ale produsului: curățare eficientă și efect antistatic. Ambele sunt importante în egală măsură. În fond, de ce ai depune efortul de a curăța bordul, dacă după câteva minute praful se depune pe suprafața sa din nou?

La Econstrukt poți găsi un astfel de produs, care se află în topul preferințelor utilizatorilor și care, raportat la eficiența sa, are un preț foarte accesibil: Motip Cockpit Spray. Este disponibil în două variante, cu sau fără silicon. Diferența dintre cele două este dată de luciul conferit de produs.

Așadar, acestea sunt produsele care vor asigura curățarea eficientă și rapidă a mașinii tale, precum și întreținerea pe termen lung a autoturismului. Nu uita că trebuie să acorzi același nivel de atenție atât interiorului, cât și exteriorului. Pe lângă faptul că vei avea parte de o experiență plăcută la condus și de aprecierile celor care calcă pragul mașinii, un autoturism întreținut corespunzător nu își va diminua valoarea la fel de repede precum unul căruia nu i se acordă atenția necesară.

Ca bonus, pe lângă produsele recomandate, nu uita de folosirea unui odorizant auto! La Econstrukt găsești multiple variante cu care poți menține un miros plăcut în mașină: de la clasicul brăduț odorizant auto și odorizant auto la sticluță, până la odorizant auto tip clip, cu design modern, odorizant auto tip capsulă cu gel sau spray odorizant auto pentru împrospătarea și curățarea sistemului de aer condiționat sau de ventilație.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top