CraiovaRentaCar.ro va ofera cele mai bune servicii de inchirieri auto din Craiova

Autoexpert - CraiovaRentaCar

CraiovaRentaCar.ro este o carte de vizită în online a unor servicii de închirieri auto la standardele pe care persoanele fizice si juridice și le doresc. Oricine caută masini de inchiriat in Craiova poate găsi la această companie autovehicule foarte bine pregătite condițiilor de trafic, indiferent de anotimp.

Iarna, de exemplu, când condițiile meteo pot să impună probleme în timpul deplasărilor cu autovehiculele, este impetuos necesar să se ruleze doar acelea echipate conform normelor legale în vigoare, pentru a se evita evenimentele neplăcute în trafic.

Potrivit CraiovaRentaCar, autovehiculele închiriate iarna trebuie să îndeplinească cel puțin următoarele condiții:

Să fie echipate cu anvelope de iarnă

Dincolo de faptul că legislația românească impune ca autovehiculele să fie echipate cu anvelope de iarnă, acestea au cel puțin trei avantaje majore care merită menționate:

  • anvelopele de iarnă sunt fabricate pentru a rezista temperaturilor care caracterizează iernile europene;
  • schimbarea anvelopelor de vară cu cele potrivite pentru iarnă are ca rezultat evitarea unor riscuri majore;
  • anvelopele de iarnă nu doar că fac față temperaturilor uneori foarte scăzute din timpul iernii, ci și acelor zone mai greu accesibile, predispuse la îngheț, precum podurile, curbele sau zonele de deal;

Să aibă tracțiune integrală

În condiții de trafic caracterizate de zapada și polei, tracțiunea pe patru roți este mult mai sigură. De astfel, șoferii cu experiență știu ce presupune când la un autovehicul trag toate roțile și îl preferă.

Treptele de viteze să se schimbe manual

Schimbarea automată a vitezei autovehiculului nu este optimă atunci când este necesar să se utilizeze frâna de motor, motiv pentru care, cel puțin iarna, cei care închiriază mașini ar trebui să aibă în vedere că, daca tot pot să aleagă, opțiunea cea mai buna este autovehiculul cu schimbător de viteze manual.

Să fie prevazute cu ABS

Pe un drum cu polei nu este un scenariu imposibil ca roțile să se blocheze, motiv pentru care sistemul ABS nu poate fi decât un plus în cazul in care autovehiculul intră în derapaj.

CraiovaRentaCar oferă mașini optime de condus iarna

Mașinile care deservesc serviciile rent a car Craiova întrunesc cerințele rulării optime în timpul iernii. De exemplu, pentru oraș se poate închiria un autovehicul Fiat Panda, cu schimbător de viteze manual, iar pentru un drum lung poate fi închiriat un model precum Ford Focus. Toate mașinile închiriate de companie se află într-o stare tehnică foarte bună și sunt pregatite pentru a face față unor condiții de trafic dificile, de iarnă.

Accesibilitatea oferita de rent a car Craiova

Despre accesibilitate în cazul închirierii auto Craiova se poate vorbi avându-se în vedere două aspecte: modul în care decurge procesul de rezervare și prețul închirierii autovehiculelor. Rezervările pot fi efectuate rapid și facil prin intermediul site-ului sau telefonic, fără a se plăti un avans. În ceea ce privește prețurile de închiriere, acestea includ RCA si CASCO, taxa de drum și livrarea fără costuri la Aeroportul Craiova. Dincolo de faptul că prețurile pentru serviciile rent a car sunt minime și tarifele transparente, fără costuri ascunse, la închirierea pe termen lung se poate obține un discount chiar și de 70%.

Un alt avantaj al celor care le închiriază constă în faptul că șoferul adițional este gratuit – acest lucru înseamnă că mașina închiriată poate fi condusă alternativ de două persoane, fără a se plăti o taxă suplimentară.

Mașinile închiriate de la CraiovaRentaCar pot fi livrate atât în Aeroportul International Craiova, cât și în orice alt loc de pe raza orașului. De asemenea, mașinile pot fi livrate și în orașe mari din țară, precum București, Timișoara sau Bacău. Foarte important, autovehiculele pot fi închiriate cu scopul călătoriilor în afara țării, cu mențiunea că sunt necesare procură și asigurări pe care tot compania le pune la dispoziția celor care le închiriază.

Adaugati comentariu