Creştere a cotei de piaţă în 2010 pentru Opel

Cu peste 6700 de autovehicule înmatriculate în 2010, Opel şi-a depăşit performanţa anului anterior şi a urcat în clasamentul importatorilor.

Piaţa românească din 2010 este de aproape 104.000 unităţi înmatriculate. Raportat la aceată situaţie, producătorul german a încheiat anul 2010 cu o cotă de piaţă de 6,5%, cu aproape două procente mai mult decât în anul anterior. Creşterea a adus şi urcarea până pe locul 4 în clasamentul importatorilor de pe piaţa românească.

Opel Corsa, succes de vânzări
Calităţile Corsa, un model aflat la a patra generaţie şi care a atins până în prezent vânzări de 11 milioane de unităţi, l-au propulsat în topul vânzărilor Opel din 2010. Modelul reprezintă 32% din volumul pe 2010 al mărcii şi este, totodată, cel mai bine vândut automobil Opel în cadrul programului de casare, contând pentru 36% din volumul total alocat Opel.

2011, un an plin de noutăţi Opel
Succesul anului trecut s-a bazat pe noile modele oferite de Opel, iar gama continuă lansarea de noi apariţii şi în 2011. Calendarul include Astra Sports Tourer, Corsa, Antara şi Zafira. “Ne bazăm în continuare pe modele atrăgătoare, performante şi fiabile, ce aduc inovaţii tehnice la preţuri accesibile”, sintetizează Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania, strategia companiei. “Motorizări noi, precum Astra 1,3 CDTI  EcoFlex cu sistem Start/Stop şi consum mixt de 3.9 litri/100 km, prezenţe noi, precum aspectul reîmprospătat al Corsa şi noutăţile aduse de Antara şi noua Zafira, dar şi caroserii noi, cum este varianta Sports Tourer, pentru Astra, sunt tot atâtea argumente pentru atractivitatea gamei Opel.”, continuă Avromescu.

Opel, cea mai mică rată de defect în ultimii doi ani
Alegerile clienţilor români sunt perfect justificate de fiabilitatea excepţională a produselor Opel. Conform rezultatelor raportului DEKRA 2011, anunţate la finalul anului trecut, Opel Insignia este maşina cu cele mai puţine defecte. Raportul de defect se bazează pe 15.000.000 de inspecţii realizate pe 230 de modele diferite.Cu un indice de 96,1% de Insignii fără defect, nava amiral de la Opel a reuşit cele mai bune rezultate dintre toate maşinile testate. Este al doilea an consecutiv când un automobil Opel a primit acest titlu, după victoria Corsa în acceaşi categorie, “Best Individual Ranking” în 2010.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top