Creștere susținută pentru Mazda

Mazda continuă să înregistreze creşteri ale volumului de vânzări pentru a patra lună consecutiv, în luna septembrie fiind comercializate cu 17% mai multe unităţi, în comparaţie cu aceeaşi lună a anului trecut.

Totodată, în perioada ianuarie – septembrie 2010 au fost vândute 668 autovehicule Mazda, cu 12% mai multe faţă de perioada similiară a anului trecut.  

Modelele Mazda care au înregistrat cele mai mari creşteri în primele nouă luni ale anului sunt: Mazda2 cu 229 unităţi, în creştere cu 27% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Mazda3 cu 252 unităţi, în creştere cu 19% şi Mazda BT-50 cu 20 unităţi comercializate, în creştere cu 11% faţă de aceeaşi perioadă din 2009. 

Modelul Mazda care a înregistrat cea mai mare creştere este noua Mazda CX-7. În perioada ianuarie – septembrie au fost vândute 112 unităţi, reprezentând o creştere cu 78% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top